Spoločnosť Xiaomi okrem predstavenia vlajkového modelu Mi 5 aktualizovala aj zariadenie Mi 4i. Označenie Mi 4s v sebe ukrýva niekoľko drobných vylepšení už aj tak veľmi vydareného zariadenia.

Xiaomi Mi 4s má 5-palcový displej s Full HD rozlíšením, ktorý je zovretý v elegantnom tele z kovu. Jeho rozmery sú pritom iba 139,26 x 70,76 x 7,8 mm pri váhe 133 gramov. O výkon sa stará procesor Qualcomm Snapdragon 808 s 3 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložiskom. Napriek bohatej kapacite ho ešte môžete rozšíriť prostredníctvom microSD kariet.

mi4s

Na zadnej strane nájdeme 13 Mpx fotoaparát s poriadne rýchlym PDAF zaostrovaním a dvojtónovým LED bleskom. Pod ním nájdeme aj snímač odtlačkov prstov. Smartfón je ďalej vybavený 4G+ konektivitou s VoLTE hovormi, dual SIM funkcionalitou a 3260 mAh batériou s rýchlym nabíjaním Quick Charge 2.0. Samozrejmosťou je USB typ C alebo najnovšia verzia nadstavby MIUI 7.

mi4s

Táto 64 GB verzia sa začne v domovskej Číne predávať za približne 260 dolárov. K dispozícii bude čierne, biele, zlaté a ružové prevedenie.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny