Už doslova legenda menom Arnold Schwarzenegger si najnovšie zahral v novej reklame istého vývojárskeho štúdia, ktoré prostredníctvom známej tváre akčných snímkov propaguje svoju mobilnú hru. Samozrejme ide o strategický titul s vojnovou tématikou.

Súčasné predstavenie epickej reklamy nie je načasované náhodne. V USA aktuálne prebieha šampionát v Super Bowle, čiže v americkom futbale. Ide o športový sviatok, ktorý patrí v Amerike k najsledovanejším udalostiam. Reklamný priestor vo vysielaní Super Bowlu patrí k najdrahším na svete a preto si ho môžu dovoliť len ekonomicky veľmi zdravé spoločnosti. Svoju reklamu mali na Super Bowle spoločnosti ako Samsung, Coca Cola ale aj rôzne prémiové automobilky.

Vysielací čas pre 30 sekundovú reklamu s Arnoldom Schwarzeneggerom na hru Mobile Strike, ktorá je dostupná pre iOS aj Android, stála zadávateľov neuveriteľných 5 miliónov dolárov. Ak sa vám to zdá veľa, nie ste jediní. V mobilnom hernom priemysle sa však v poslednom roku premlelo až 30 miliárd dolárov.

Mobile Strike je strategicko-vojenská hra, v ktorej musíte v kooperácii s hráčmi z celého sveta viesť vojnu proti nepriateľom. Hlavnú úlohu pritom zohráva systém budovania vojenského impéria, stratégia, logistika ale aj prvky informačnej vojny. Skvelá grafika a ovládanie je pri takejto hre samozrejmosťou. Titul Mobile Strike je k dispozícii na stiahnutie v obchode Google Play zadarmo. Teraz si už ale pozrite spomínanú reklamu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epicwaronline.ms&hl=sk“]