Úvod Výrobcovia Vivo Snapdragon 820 a až 6 GB RAM. Čínske Vivo predstaví 1. marca...

Snapdragon 820 a až 6 GB RAM. Čínske Vivo predstaví 1. marca nadupaný smartfón

0

Spoločnosť Vivo nie je mimo ázijských krajín veľmi známa. V týchto krajinách ale patrí medzi popredných výrobcov smartfónov, pričom si toto miesto vydobyla hlavne kvalitou svojich produktov so zaujímavým dizajnom a príťažlivou cenou.

Vivo na seba v minulosti upozornilo vôbec najtenším smartfónom na svete a momentálne opäť láka oči zvedavcov. Vivo chce totižto na trh priniesť smartfón, ktorý bude mať ako prvý na svete 6 GB kapacitu operačnej pamäte RAM. Podobné správy sa objavili aj pri phablete Samsung Galaxy Note 6. Vivo ale bude na trhu oveľa skôr.

Nejde pritom o žiadne dohady. Použitie 6 GB operačnej pamäte potvrdil priamo výrobca a ozrejmil, že táto kapacita bude pracovať ruka v ruke s procesorom Snapdragon 820. Zariadenie ponesie názov Vivo Xplay 5. Okrem toho vieme, že zariadenie bude disponovať 2K displejom a odhalené bude už 1. marca.

Vivo-Xplay-5-teaser

Určite budeme všetci zvedaví na cenu. Rátať môžeme zrejme aj celokovovou konštrukciou či vychytávkami v podobe rýchleho nabíjania alebo dual SIM funkcionality. Dostupnosť bude zrejme obmedzená na ázijské krajiny, to však vykompenzujú online predajcovia s globálnym doručovaním.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov