O zariadení Samsung Galaxy S7 sme sa v posledných dňoch dozvedeli množstvo informácií, ktoré k nám putovali prostredníctvom rôznych „únikov“ či neoficiálnych fotografií. Dnes ale môžeme potvrdiť jednu oficiálnu informáciu. Dátum predstavenia.

Samsung na svojom YouTube účte zverejnil krátke promo video, ktoré už tradične láka na známe podujatie Galaxy Unpacked. To sa bude konať 21. februára 2016 na veľtrhu MWC v Barcelone. Samozrejme nechýba cielený hashtag #TheNextGalaxy. Hlavnú úlohu v tejto promo snímke hrá taktiež virtuálna realita. Je jasné, že ju Samsung vo videu nepoužil len tak.

Na oficiálnom podujatí kórejský gigant okrem nových vlajkových smartfónov možno predstaví aj novú generáciu zariadenia Gear VR. Skôr to ale vyzerá, že oficiálne tlačové podujatie z predstavenia Galaxy S7 bude možné sledovať vo virtuálnej realite.

Obdobným spôsobom predstavoval nový smartfón aj výrobca OnePlus. Oficiálne podujatia Samsungu často sprevádza sláčikový orchester, množstvo svetelných efektov a obrovské celoplošné obrazovky. Určite tomu tak bude aj v prípade predstavenia Galaxy S7. Sledovať celé divadlo navyše vo „virtuálnej realite“ môže byť teda skutočným zážitkom.

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
Globálny predaj smartfónov, tabletov a RC modelov
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny