Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 GALAXY S7 edge na živej FOTO: Krásna konštrukcia a poriadne veľký výkon

GALAXY S7 edge na živej FOTO: Krásna konštrukcia a poriadne veľký výkon

4
Koncept Samsung Galaxy S8 edge (foto: Martin Hajek)

Dnes bol únik detailov ohľadne očakávanej vlajkovej lode juhokórejského giganta skutočne bohatý. Po zadnej strane Galaxy S7 sa na internet dostala aj predná strana edge varianty, ktorá okrem iného odhalila aj jej výkon v populárnej aplikácii na porovnávanie výkonu.

Dôveryhodnosti uniknutých fotografií navyše pridáva fakt, že ide o živé zábery, ktoré boli zrejme odfotografované s prvými kusmi z hromadnej výroby. Tá by v týchto dňoch už mala bežať na plné obrátky, keďže dátum predstavenia 21. februára je tu už za pár dní.

Fotografie odhaľujú nie len konštrukčné spracovanie z dvoch uhľov pohľadu, ale aj to, čo buď Exynos 8890 alebo Snapdragon 820 dokážu. Zapnutý displej totiž na jednej z nich ukazuje spustenú aplikáciu AnTuTu, kde sa zariadeniu podarilo dosiahnuť rovných 134,704 bodov. Web PhoneArena ďalej píše, že čipset od Samsungu dostanú verzie určené pre európsky trh a najnovší high-end počin od spoločnosti Qualcomm zase americký a čínsky trh.

Čo sa týka konštrukcie, jej spracovania a vzhľadu, zrejme sa naplní trošku staršia špekulácia, podľa ktorej nemá byť moc odlišná od tej minuloročnej. Samozrejme, niekoľko podstatných rozdielov tu aj napriek tomu je. A to najmä v oblasti zadnej strany a jej bokov, kde je vidieť netrčiaci fotoaparát či výrazné zaoblenie, takže podľa všetkého ide o ochranné 2.5D sklo Gorilla Glass 4. Tým by však mal byť vybavený i model Galaxy S7, nie len S7 edge. Viac detailov už nájdete nižšie.

se (1)s7-in-flesh