Úvod Výrobcovia Samsung Plánujete kúpu Galaxy S7? Štýlový smartband The Charm by sa vám potom...

Plánujete kúpu Galaxy S7? Štýlový smartband The Charm by sa vám potom mohol hodiť

0
Samsung pre svoju novú vlajkovú loď ukázal na MWC 2016 tak veľké množstvo príslušenstva, že v tom mnohí stratili orientáciu. Ak však patríte medzi fanúšikov takzvaných nositeľných zariadení, tak ste potom určite neprehliadli ani nový fitness náramok s naozaj elegantným výzorom.

Novinka nesie názov The Charm a ponúka hneď niekoľko užitočných funkcií, vďaka ktorým budete vedieť nielen počet spálených kalórií, ale aj množstvo ďalších údajov týkajúcich sa vašich pohybových aktivít. Náramok je navyše spracovaný tak, aby dokázal nahradiť alebo mohol byť zladený so šperkami či inými luxusnými doplnkami, ktoré nosíme na zápästiach, prstoch alebo okolo krku. Jeho diskrétnosť dokonca zabezpečí, aby si niekto menej technicky zdatný za bežných okolností ani nevšimol, že ide o inteligentné elektronické zariadenie, čo neho z robí skvelého spoločníka do každej situácie.

The Charm obsahuje iba malý LED panel, ktorý poslúži na nenápadne poskytovanie rôznych informácií vrátane notifikácií z prepojeného smartfónu. A keďže chýba plnohodnotný dotykový displej, nemusíme ani očakávať podporu pre aplikácie od tretích strán. Funkcionalita bude teda obmedzená iba na to, čo mu integruje juhokórejský výrobca.

Na výber bude z dvoch tvarovo rozdielnych modelov (okrúhly alebo obdĺžnikový) v troch farbách – zlatej, ružovej a čiernej. A čo sa týka batérie a jej výdrže, tak je k dispozícii 17 mAh kapacita, ktorá údajne na jedno nabitie vydrží až okolo 18 dní.

Samsung-Charm
Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny