Čínsky výrobca OnePlus pokračuje v zaujímavých marketingových aktivitách aj ďaleko po oficiálnom uvedení ich zariadení. V poslednej dobe napríklad zaviedol bezplatné doručenie pri nákupe nad 100 €. Logicky sa tak bezplatná doprava týka každého smartfónu.

Okrem toho si môžete kúpiť smartfón OnePlus X bez pozvánky, a to nadobro. Keďže ide o veľmi podarený smartfón, novinka je veľmi vítaná. Pozvánkový systém totižto množstvo záujemcov spočiatku od kúpy odrádzal. Ak by ste mali záujem o minuloročného „zabijaka vlajkových lodí“, OnePlus si pre vás pripravil zaujímavú zľavu.

Nie je síce dychvyrážajúca, ale určite poteší. OnePlus 2 je k dispozícii v 64 GB verzii za cenu 345 eur oproti pôvodným 399 eurám. Zľava je pritom trvalá. Vzhľadom na blížiaci sa sviatok svätého Valentína, OnePlus dokonca k objednávke prihodí StyleSwap kryt zadarmo. Stačí pri objednávke zadať promo kód s textom „LOVE“.

oneplus2-main

Pre pripomenutie, smartfón OnePlus 2 disponuje 5,5 palcovým FHD displejom s ochranným sklom Gorilla Glass 4. generácie, o pohon sa stará procesor Snapdragon 810 v 2.1 a GPU Adreno 430. Pamäť RAM má kapacitu 3 GB, respektíve 4 GB pri 64 GB internej pamäti, nechýba 13 Mpx zadný fotoaparát s 5 Mpx selfie snímačom a ako vôbec prvý smartfón ponúkol USB konektor typu C. Zabudnúť nemôžeme ani na snímač odtlačkov prstov či 3300 mAh batériu.

Ak vás akcia zaujala, viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach výrobcu.