Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Toto budú nové funkcie Galaxy S7 edge, potvrdil sa aj názov zariadenia

Toto budú nové funkcie Galaxy S7 edge, potvrdil sa aj názov zariadenia

11
Doteraz sme o tom, že Samsung počas februárového MWC skutočne predstaví aj verziu so zahnutým displejom nemali veľa dôkazov. Išlo len o špekulácie, ktoré tvrdili, že zariadenie ponúkne rovnaký čipset, fotoaparát, o niečo väčší, 5,5-palcový displej a väčšiu, 3 000 mAh batériu.

O existencii takéhoto zariadenia už nemusíme špekulovať. Samsung totiž sám potvrdil, že nový „edge“ je skutočne na ceste. Potvrdil to formou zaradenia názvu zariadenia na vlastnú webstránku. Zmienka sa nachádza vo vývojárskej sekcii webu Samsung Mobile, kde vysvetľuje, ako by mali vývojári využiť ich SDK pre uplatnenie plného potenciálu ich zahnutého displeja a S Penu na zariadenia radu Galaxy Note.

V týchto poznámkach sa ďalej nachádzajú informácie o jednotlivých funkciách, ako napríklad Edge Single alebo Edge Single Plus, vďaka ktorému na bočnom displeji uvidíte viac, než doteraz. Dodatočné informácie pritom zobrazíte „potiahnutím“ za záložku na boku. Dostupná bude aj funkcia rýchleho ovládania bez nutnosti otvorenia aplikácií. Prístup budete mať aj k jednotlivým aplikáciám, ako tomu bolo aj v prípade S6 edge+. V popise je uvedené, že novú funkciu budú podporovať zariadenia Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+ a Galaxy S7 edge.

Čo hovoríte na novú funkcionalitu?

edge-pasik-1
edge-pasik-2
edge-pasik-3
edge-pasik-4