Link Bubble je jeden z najzaujímavejších prehliadačov v obchode Google Play. Otvára internetové adresy v plávajúcich bublinách, podobným tým z Facebook Messengera. V bublinách sa stránky pekne načítajú a vy si ich môžete nerušene pozrieť neskôr a naraz.

Prehliadač nie je problém používať na dennej báze, pokojne aj ako náhradu za klasické a zaužívané prehliadače ako napr. Chrome alebo Firefox. Autori aplikácie Link Bubble neustále pracujú na nových vylepšeniach. Posledná aktualizácia okrem opráv chýb a lepšej optimalizácie prináša aj niečo zásadnejšie.

Po prvé, v nastaveniach môžete zapnúť blokovanie reklám. Okrem lepšieho vizuálneho zážitku z prehliadania ušetríte aj nejaké tie dáta a stránka sa načíta rýchlejšie. Druhou zásadnou novinkou je ochrana proti sledovaniu. Môžete tak prehliadať internetové stránky bez toho, aby o vás niekto zbieral údaje alebo vedel, čo ste navštevovali. Tieto dáta sa využívajú hlavne pre cielený marketing a reklamy. K novinkám patrí tiež implementácia bezpečnostnej funkcie HTTPS Everywhere, ktorá urobí vaše prehliadanie ešte anonymnejšie

Nová verzia aplikácie Link Bubble by sa už mala nachádzať v obchode Google Play. Na stiahnutie je k dispozícii zadarmo. Nižšie nájdete odkaz na stiahnutie a video, ktoré vám ozrejmí jej funkcionalitu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linkbubble.playstore“]