Úvod Výrobcovia HTC Takto bude vyzerať nový HTC One M10. Render odhaľuje elegantné krivky a...

Takto bude vyzerať nový HTC One M10. Render odhaľuje elegantné krivky a tenučké rámiky

3
One A9

Aj keď novinku z dielne HTC na MWC 2016 s najväčšou pravdepodobnosťou tentokrát neuvidíme, internet začínajú plniť jej celkom dôveryhodné rendery. Ten najnovší ponúka detailný náhľad na to, ako by mohlo badateľne pozmenené unibody telo hliníkového One M10 vyzerať z viacerých uhlov pohľadu.

Tvorca renderu vychádzal z nedávno uniknutej živej fotografie, kde bola zachytená predná strana Android smartfónu. Samotnú konštrukciu by podľa nej mali čakať viaceré vizuálne zmeny, prostredníctvom ktorých ho taiwanský výrobca priblíži k staršiemu mid-range kúsku HTC One A9, takže podoba s iPhone bude predsa len skutočná. Taktiež si môžeme všimnúť, že pribudol senzor na odtlačky spolu s kapacitným Home tlačidlom priamo pod – zrejme 5,2-palcovým – displejom. Prehliadnuť sa nedajú ani tenké rámiky na pravej a ľavej strane panelu.

Predstavenie novinky malo byť pôvodne naplánované na tohtoročné podujatie MWC, ktoré sa bude realizovať už za pár dní v španielskej Barcelone. Zmeny dizajnu, kde údajne nastalo zopár komplikácií, ho však nakoniec posunuli až na začiatok apríla. Súčasnú generáciu One M9 aj ešte starší One M8 po prvý krát ukázali minulý rok vo februári.

HTC One M10 má poháňať Snapdragon 820 a jeho displej vraj ponúkne jemné Quad HD rozlíšenie. Na fotografovanie zase poslúži 12 Mpx fotoaparát, s ktorým sa HTC vráti k UltraPixel technológii vo vylepšenom prevedení.

HTC-One-M10-render