Úvod Výrobcovia Samsung Galaxy A (2016) – smartfóny, ktoré využívajú svoj potenciál naplno

Galaxy A (2016) – smartfóny, ktoré využívajú svoj potenciál naplno

1

Zariadenia s Androidom nám priniesli široké možnosti využitia multimédií, avšak nie všetky smartfóny sa môžu pochváliť tým, že ich funkčná kapacita je plne zúročená. To sa netýka smartfónov Samsung Galaxy A (2016). Ich špecifické benefity ocenia všetky generácie používateľov a ich dizajn je podmanivý pre ľudí s akýmkoľvek vkusom a nárokmi. 

Prémiový dizajn za rozumnú cenu. Aj tak by sme mohli charakterizovať nový rad smartfónov Samsung Galaxy A (2016) pre tento rok. „Áčkové“ smartfóny vám ukážu množstvo výhod, ktoré ponúkajú nadštandardné displeje. V prípade A3 (2016) HD Super AMOLED (1280×720) a A5 (2016) FHD Super AMOLED (1920×1080). A to v každom smere. SAM_crop1_uprIch vysoko odolné sklo Gorilla Glass 4 skvele dopĺňa kovové telo a v ruke sa vám tak ocitne nádherný, štýlový smartfón s tenkým dizajnom. Výnimočnosť displeja však pri vizuálnom dojme ešte len začína.

5,2-palcový A5 (2016)4,7-palcový A3 (2016) sú skutočnými pochúťkami nielen pre amatérskych fotografov. Predný (5 Mpix)zadný (13 Mpix) fotoaparát poskytujú mimoriadne jasné fotografie pri akomkoľvek osvetlení vďaka svetelnosti F 1.9. A5 (2016) dokonca zhotovuje fotografie a videá vďaka optickej stabilizácii bez rozmazania a dvojitým stlačením tlačidla Domov sa k nim dostanete za menej ako jednu sekundu. Smartfóny sú svojou cenou prístupné aj pre mladšiu generáciu, ktorá okrem výbornej kvality fotografií a videí ocení aj funkcie pre zachytenie perfektných selfie. Vďaka Wide Selfie môžete mať v zábere viac ľudí ako by ste očakávali. Palm Selfie je užitočná pre tých, ktorí večne nevedia na smartfóne nahmatať spúšť. Stačí ukázať „high five“ a dokonalá selfie je na svete.

SAM_crop2Móda nám prikazuje, že fotky a videá, na ktoré sme obzvlášť hrdí, treba čo najrýchlejšie zdieľať s priateľmi. Nikdy to nebolo ľahšie ako so smartfónmi Samsung Galaxy A (2016), ktoré disponujú výnimočným hardvérovým výkonom a neuveriteľne vysokou rýchlosťou internetového pripojenia. Bezstarostné surfovanie na webe vám umožnia štvorjadrový procesor LTE kategórie 4 pri A3 (2016), osemjadrový procesor a LTE kategórie 6 v prípade A5 (2016). Vďaka nim budú prechody plynulejšie a multitasking rýchlejší.

Internet v mobile budete využívať radi a obmedzenie už nebudete pociťovať ani kvôli otravnému pípaniu, ktoré nás pri predošlých smartfónoch neustále upozorňovalo na vybíjanie batérie. Tá má totiž takú veľkú kapacitu, že Galaxy A (2016) vám bude slúžiť ako plnohodnotný nástroj na riešenie úloh na internete, ktoré vyžadujú niekoľkohodinové pripojenie a ako odmenu za prácu si na ňom budete môcť ešte aj zahrať svoju obľúbenú hru. A keď sa batéria predsa len vybije, nebude trvať dlho a mobil máte naplno opäť k dispozícii. Galaxy A (2016) totiž disponujú technológiou rýchleho nabíjania, ktorú si zamilujete.

Nové trendy čoraz viac poukazujú na znižovanie hotovosti v našich peňaženkách a Samsung tomu prispôsobuje aj svoje smartfóny. SAM_crop3Samsung Galaxy A (2016) umožňujú platby uskutočňovať rýchlo a jednoducho prostredníctvom technológie NFC, a to tak, že v obchode priložíte zariadenie k terminálu na magnetickú platobnú kartu a transakcia je okamžite vybavená.

Galaxy A5 (2016) navyše ponúka ešte lepšie zabezpečenie ako jeho predchodca. Využijete s ním snímač odtlačkov prstov pri odomykaní smartfónu a pri prihlasovaní sa do účtu Samsung. Vaše osobné údaje teda budú naozaj „osobné“. Klasická čierna či extravagantná zlatá farba dajú možnosť výberu každému, kto sa rozhodne vlastniť tento fantastický smartfón. Ktorému dáte prednosť vy?

www.samsung.sk