Úvod Aplikácie Zvyknete si fotiť jedlo? Potom budete zbožňovať túto aplikáciu

Zvyknete si fotiť jedlo? Potom budete zbožňovať túto aplikáciu

0
Éra Instagramu priniesla niekoľko pozoruhodných zvykov. Medzi ne napríklad patrí aj fotografovanie jedla a následné zverejňovanie týchto fotografií na sociálnych sieťach. Ľudia sa chcú jednoducho pochváliť svojim kulinárskym výtvorom alebo zážitkom z dobrej reštaurácie. 

Samozrejme je rozdiel, ak sa pochválite raz za čas impozantným steakom alebo otvoreným jogurtom každý týždeň. Pokiaľ teda z času na čas fotografujete jedlo a je jedno či pre súkromné blaho, alebo to verejné, vyskúšať by ste mali aplikáciu Foodie.

Ide o foto aplikáciu, ktorá je prispôsobená práve pre fotografovanie jedla. Nájdete v nej 24 rôznych „jedlých“ filtrov, ktoré urobia z obyčajnej fotky jedla záber ako z #foodporn katalógu. Ak budete mať na tanieri sushi, jednoducho zvolíte filter s názvom sushi, a tak podobne. Samozrejme aplikácia ponúka aj tradičné možnosti rozmazania fotografií, nastavenia jasu alebo ideálneho uhlu snímania objektov. Vďaka integrovanému prepojeniu s Instagramom môžete fotografie zase ihneď zdieľať.

foodie

Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie zadarmo a jej autori stoja napríklad aj za komunikačnou aplikáciou LINE.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linecorp.foodcam.android“]