Úvod Aplikácie Náklad nových smajlíkov v aplikácii WhatsApp. Začala sa šíriť čerstvá aktualizácia

Náklad nových smajlíkov v aplikácii WhatsApp. Začala sa šíriť čerstvá aktualizácia

1
WhatsApp

Aplikácia WhatsApp je s miliardou aktívnych používateľov kráľom v segmente mobilných messenger nástrojov. Napriek istej používateľskej základni, vývojári nepoľavujú a neustále prinášajú nové funkcie. Najnovšia aktualizácia pridáva nové emoji.

O nových emotikonách v aplikácii WhatsApp sme vás informovali už koncom roka 2015. Nachádzali sa ale v testovacej beta verzii aplikácie a pre ich použitie ste museli WhatsApp inštalovať na vlastnú päsť, prostredníctvom .apk súboru.

Momentálne však prebieha aktualizácia aplikácie, ktoré prináša nové smajlíky oficiálnou cestou. Jeden z najobľúbenejších symbolov bude zrejme vztýčený prostredník. Čo sa týka budúcich vylepšení aplikácie WhatsApp, povráva sa o implementácii video hovorov alebo systéme textovej komunikácie s rôznymi spoločnosťami. V budúcnosti by sme si tak medzi WhatsApp kontaktmi mohli nájsť svoju banku alebo obľúbený internetový obchod.

whatsapp

Aktualizácia aplikácie sa šíri postupne, preto ak sa ešte nenachádza vo vašom obchode Google Play, určite sa tam objaví vo veľmi blízkej dobe.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp“]