Úvod MWC 2016 ANKETA Ktorá vlajková loď z MWC 2016 sa vám páči najviac?

ANKETA Ktorá vlajková loď z MWC 2016 sa vám páči najviac?

2
MWC 2016 je už úspešne za nami, takže nám nezostáva nič iné, ako zhodnotiť všetky dôležité novinky, ktoré počas týchto pár dní uzreli svetlo sveta. A keďže bol tento ročník naozaj bohatý, počas nadchádzajúcich mesiacov budeme mať z čoho vyberať.

Do obchodov sa chystá nielen LG G5 alebo Samsung Galaxy S7 a S7 edge, ale aj Xiaomi Mi 5 a množstvo ďalších, väčšinou slabšie vybavených Android smartfónov. Neskôr by sme sa mali ešte dočkať One M10 od HTC, ktorý kvôli problémom s dizajnom nakoniec na MWC nepredstavili.

Nové vlajkové lode prinášajú hneď niekoľko zaujímavých inovácií, no najviac to zrejme platí o G5 od juhokórejského výrobcu LG. Tá prichádza nielen s úplne novou konštrukciou, ale aj s modulárnym systémom, prostredníctvom ktorého môžeme pripájať dodatočný hardvér v podobe Hi-Fi zvuku alebo rozšírenia kapacity batérie až na 4000 mAh. Rovnako treba spomenúť zvýšenú odolnosť elegantnej konštrukcie Galaxy S7 alebo návrat slotu pre microSD kartu. V prípade Xiaomi Mi 5 je zase k dispozícii keramika a obrovský výkon, za ktorým podľa všetko stojí dokonale vyladená nadstavba MIUI 7.

[yop_poll id=“70″]

Novinky z MWC vám prinášame vďaka

Najlepšia výbava za najlepšie ceny
To najlepšie z Číny za najnižšie ceny