Úvod Zariadenia TOP telefóny za rozumnú cenu. Tieto modely by ste nemali prehliadnuť

TOP telefóny za rozumnú cenu. Tieto modely by ste nemali prehliadnuť

3

Každý deň sa medzi nami nájde niekto, kto hľadá nový telefón. Stačí sa pozrieť na miznúce inzeráty na rôznych bazároch, ktoré svedčia o tom, že smartfóny sú stále vyhľadávanou komoditou. Ak však nechcete investovať do použitého zariadenia a radšej by ste si kúpili čisto novú jednotku, máme pre vás skvelé správy. Do sedem dní dlhej akcii vstúpilo hneď niekoľko modelov obľúbeného výrobcu Cubot. Poďme sa pozrieť, ktoré to sú.

Cubot Note S

Hľadáte čo najlacnejší telefón, ktorý by vám slúžil ako poistka v prípade, že sa niečo stane tomu vášmu? Možno len hľadáte prvý smartfón pre vášho potomka. Teraz sa poriadne držte. Medzi 21. a 27. januárom si budete môcť zakúpiť Cubot Note S za zvýhodnenú cenu 64 EUR ale pozor! Dostupných je každý deň len pár kusov. Buďte preto o 11:00 pripravení na doplnenie zľavnených kusov.

Cubot Note S ponúka Android 5.1 Lollipop, štvorjadrový procesor, 2 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB úložisko a 5,5-palcový IPS HD displej.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Cubot Note S<<<

Cubot X17 4G

Máte trochu väčší rozpočet? Cubot myslel aj na vás. K dispozícii budete mať 4G model s označením X17, ktorý ponúka 5,0-palcový Full HD IPS displej (1 920 x 1 080), 64-bit procesor so štyrmi jadrami o takte 1.3 GHz, grafický čip Mali-T720, Android 5.1 Lollipop, 3 GB operačnej pamäte RAM16 GB úložisko. Okrem toho sa môžete tešiť na 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát.

Tento model už podporuje všetky 4G frekvencie slovenských operátorov, vrátane 800 MHz pásma. Rovnako disponuje dvomi slotmi pre SIM karty, z toho jeden môžete využiť pre microSD kartu. Cena za túto výbavu sa v akciovej ponuke pohybuje na úrovni 140 EUR.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Cubot Note S<<<

Ak vám nevyhovuje ani jeden z týchto modelov, v akcii je ďalších 7 modelov, v cenovom rozpätí od 72 do 144 EUR. Mrknite na tento prehľad, kde sú pekne usporiadané.