Úvod Hry TOP Android hry pre dvoch hráčov, ktoré sú dostupné zdarma

TOP Android hry pre dvoch hráčov, ktoré sú dostupné zdarma

1
Drive Ahead

Už vás nebaví hrať nudné singleplayer tituly a máte zariadenie s väčšou uhlopriečkou displeja? V tom prípade neprehliadnite tieto chytľavé hry pre dvoch hráčov, na ktoré vám stačí iba jeden smartfón alebo tablet. Nevyžaduje sa navyše ani pripojenie k internetu, hranie prebieha offline.

Aj keď v obchode Google Play nájdeme podobných herných titulov neúrekom, nie všetky majú poriadnu kvalitu. Nižšie uvedené sú však výnimkou a nevyjdu ani na jeden cent. V zozname nájdete Glow Hockey 2, Drive Ahead, Red Hands či 4 in a Row.

Aby bolo hranie dvoch hráčov prostredníctvom jedného zobrazovacieho panelu možné, hry rozdelia používateľské prostredie na dve časti, aby mal každý jeden prístup k vlastným ovládacím prvkom.

Glow Hockey 2

Android hra Glow Hockey 2 patrí medzi najpopulárnejšie kúsky pre dvoch hráčov. Ako už je zrejme jasné z názvu, ide o jednoduchý hokej, kde sa obaja snažia streliť tomu druhému gól. Majú ale k dispozícii iba jedného virtuálneho hráča, ktorého ovládajú vďaka pohybu prsta po displeji.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natenai.glowhockey2″]

Drive Ahead

Drive Ahead predstavuje netradičnú arénu, v rámci ktorej si zmerajú sily nie bojovníci, ale autá. Každé má pritom iné bojové vlastnosti, takže úspech víťaza závisí aj od toho, čo si pred epickou bitkou zvolí, nielen ako to bude ovládať. Zaujme ale určite aj retro grafické spracovanie, ktoré vám pripomenie klasické pixelovky.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dodreams.driveahead“]

Red Hands

Máte dobré reflexy? V tom prípade to budete mať v titule Red Hands celkom jednoduché. Vašou úlohou bude chytiť virtuálnu ruku oponenta skôr, ako sa on virtuálnemu kontaktu stihne uhnúť, respektíve naopak.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redhands.twoplayergames“]

4 in a Row

4 in a Row viacerí nepochybne poznajú v papierovej alebo fyzickej podobe, kde sa obaja zúčastnení snažia vytvoriť neprerušovaný rad štyroch guľôčok rovnakej farby. V tom im však bráni oponent, ktorý sa súčasne snaží o to isté. Hra preto pripomína legendárne piškvorky, avšak v komplexnejšom a mierne odlišnom podaní.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.ultimaarchitect.android.fourinarow.free“]