Úvod Výrobcovia Sony Sony odhalilo ceny nových projektorov na krátke vzdialenosti

Sony odhalilo ceny nových projektorov na krátke vzdialenosti

0
Nový projektor od Sony

Ak ste sledovali tohtoročné CES, určite vám neušlo ani to, že japonský gigant predstavil niekoľko nových produktov z modelového radu Life Space UX, kde boli okrem iného aj šikovné projektory či reproduktor s osvetlením. Až doteraz sme však nepoznali ich cenovky a ani dátum uvedenia do predaja.

Web The Verge píše, že za obyčajnú verziu takzvaného „Ultra Short Throw“ projektora zákazníci zaplatia v prepočte asi 800 dolárov. Pomerne kompaktné zariadenie ponúka projekciu obrazu vo veľkosti od 22 až do 80 palcov v rozlíšení 1366 x 768 pixelov a pri 100 lúmenoch. V ponuke je však ešte jedno trošku väčšie eso, a to doslovne. Ide o 4K projektor s rozmernejšou konštrukciou, ktorý si už ale na šikovný stojan nepoložíte.

Viac vizuálnych detailov nájdete v pekne spracovanej video reklame nižšie.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=EfevYQWIqgM

Menšie prevedenie tvoria rozmery 81 mm x 131 mm x 131 mm a v útrobách jeho konštrukcie sa okrem iného nachádza aj dvojhodinová batéria, takže nie je závislý od káblov. V takom prípade nesmie samozrejme chýbať ani Bluetooth konektivita (Bluetooth Low Energy) či bezdrôtový hub na prepojenie s osobným počítačom alebo kompatibilnou televíziou. Počítať ale môžete aj s klasickým HDMI slotom.

Na japonskom trhu budú projektory k dispozícii od 13. februára, v Spojených štátoch až cez leto.

Za svietiaci Bluetooth reproduktor s 360-stupňovým rozsahom si Sony vypýta až okolo 600 dolárov. Dátum uvedenia na pulty obchodov zostáva bez zmeny.

sony-reproduktor-bluetooth