Úvod Zariadenia Hľadáte šikovný tablet s Windows 10? Máme pre vás skvelý tip, nestojí...

Hľadáte šikovný tablet s Windows 10? Máme pre vás skvelý tip, nestojí veľa!

9

V mnohých prípadoch som sa už stretol s majiteľmi Android smartfónov, ktorým jednoducho nesadol Android tablet. Oveľa lepšie by využili tablet s Windowsom. Ak sa v tomto popise vidíte, máme pre vás skvelý tip na šikovné zariadenie. Volá sa Chuwi Vi10 a za nízku cenu ponúka naozaj skvelú výbavu. Poďme sa na ňu pozrieť.

Jeho jadro tvorí 64-bit procesor Intel Cherry Trail Z8300 so štyrmi jadrami o takte 1.44 GHz (až do 1.84 GHz) a grafický procesor Intel HD (8. generácia). Procesor bol vyrobený 14 nm výrobným procesom, aj vďaka čomu spotrebováva len 2W energie. Pozerať sa budete na 10,6-palcový IPS displej s rozlíšením 1 366 x 768 pixelov. Samozrejmosťou je aj prepojenie tabletu s vašou TV. Stačí len HDMI kábel.

chuwi-bateria

O výkon sa ďalej postarajú 2 GB operačnej pamäte RAM (DDR3L), ktorá je výkonná, no zároveň energeticky úsporná. Multimédiá môžete ukladať na 32 GB úložisko. Celé zariadenie poháňa 8 000 mAh batéria s podporou technológie DPFT, vďaka čomu vám tablet nabitý vydrží pomerne dlho.

chuwi-rozmery

Ak teda hľadáte šikovného pomocníka či už do obývačky alebo k počítaču, ako sekundárne zariadenie, Chuwi Vi10 Ultimate pre vás môže byť skvelou voľbou. Ešte lepšia je však jeho cena. Tento tablet v obchode GearBest stojí len 131,30 EUR, čo je naozaj neodolateľná cena.

>>>Zobraziť celú ponuku Chuwi Vi10<<<