Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Pozrite si špičkovo spracované VIDEO so Samsung GALAXY S7

Pozrite si špičkovo spracované VIDEO so Samsung GALAXY S7

0
Jeden z konceptov Galaxy S7

Video, za ktorým stojí profesionálny grafik, nie je vôbec prvým. Ešte dávnejšie sme mali príležitosť vidieť niečo podobné. Tento vizuálny koncept Galaxy S7 je však založený na doterajších únikoch, z ktorých jeho tvorca vychádzal.

Vo videu nižšie si preto môžete pozrieť konštrukciu, akú s najväčšou pravdepodobnosťou ponúkne ďalšia generácia vlajkovej lode juhokórejského giganta. Veľa zmien v dizajne neočakávajte, Samsung vraj vzhľad minuloročnej Galaxy S6 nehodlá tentokrát nijak radikálne meniť. Ako máme teda možnosť na vlastné oči vidieť, pribudne iba elegantné 2.5D sklo. Menšie zmeny môžu však nastať aj v materiáloch. Výrobca zrejme siahne po kvalitnejšom hliníku či ochrannom skle.

Novinka je už podľa všetkého v hromadnej výrobe. Oficiálne predstavenie prebehne 21. februára na tradičnom Unpacked podujatí pred začiatkom MWC 2016, a to vrátane ďalších modelov ako Galaxy S7 edge alebo väčšieho S7 edge+.

Samsung Galaxy S7 má ponúknuť 5,1-palcový Quad HD displej s vylepšenou AMOLED technológiou, Snapdragon 820 a 12 Mpx hlavný fotoaparát.