Vyzerá to tak, že časy, keď prakticky neexistoval smartfón s veľkou batériou sú nadobro preč. Ukážkovým prípadom je smartfón Ulefone Power, ktorý je novinkou v portfóliu čoraz obľúbenejšieho výrobcu Ulefone. Tento smartfón kombinuje výkonné komponenty a akumulátor, ktorý svojou kapacitou hravo prebije takmer všetky smartfóny.

Medzi jeho prednosti, ako už samotný názov zariadenia prezrádza, patrí samozrejme jeho batéria. Celý smartfón totiž poháňa 6050mAh batéria od Sony, ktorá vám zabezpečí 63 hodín telefonovania, 75 dní v režime stand-by či 4 dni bežného používania.

To však nie je všetko. Batéria v Ulefone Power disponuje technológiou rýchleho nabíjania. To v praxi znamená, že za krátkych 5 minút dokážete batériu nabiť natoľko, že hneď môžete uskutočniť 2 hodinový hovor. Polhodinové nabíjanie vám už zabezpečí dosť šťavy na celý deň a dvojhodinové nabíjanie batériu dobije na 100%.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Ulefone Power<<<

ulefone-power-specifikacie

Aby toho nebolo málo, telefón s kovovou konštrukciou ďalej ponúka 64bit osemjadrový procesor, 3GB operačnej pamäte RAM (LPDDR3) a podporu pamäťových kariet až do kapacity 128GB.

Na zadnej strane sa nachádza 13Mpx senzor a hneď vedľa neho dvojtónový LED blesk. Predný fotoaparát ponúka 5Mpx rozlíšenie. Medzi pýchy smartfónu patrí aj rýchle zaostrenie (0,3s).

Hlavnou atrakciou akéhokoľvek smartfónu je samozrejme jeho displej. V prípade Ulefone Power sa budete pozerať na 5,5-palcový kúsok s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov. Prekrytý je vrstvou ochranného skla Corning Gorilla Glass 3 so zahnutými krajmi. Inak povedané, vaše prsty a oči sa môžu tešiť na 2.5D sklo.

>>>Ulefone Power za najnižšiu cenu nájdete tu<<<

Zariadenie poháňa Android 5.1 Lollipop, prisľúbená je však aktualizácia na najnovší Android 6.0 Marshmallow. Veľmi dobrou správou je aj plná podpora LTE sietí slovenských operátorov ako aj Dual SIM funkcionalita. Druhý slot môže byť využitý pre druhú SIM kartu, poprípade pre microSD kartu.

Ulefone Power je skvelou alternatívou k modelu Be Touch 2, ktorý sa predáva za identickú cenu. Získate však novší softvér, väčšiu batériu a samozrejme pocit, že vlastníte novšie zariadenie.