Úvod Zariadenia Monštrum z Číny: Tento smartfón by nemal stáť tak málo. Pozrite sa,...

Monštrum z Číny: Tento smartfón by nemal stáť tak málo. Pozrite sa, čo všetko dostanete!

9

Čínsky výrobca Elephone sa snaží svojich potenciálnych zákazníkov zaujať čoraz viac, a tak produkuje stále viac zaujímavejších zariadení. Jedným z nich je aj Elephone P9000, ktorý je aktuálne v ponuke na čínskom e-shope GearBest, a to rovno v dvoch variantoch.

Prvý variant Elephone P9000, bežiaci na najnovšej verzii Android 6.0 Marshmallow, na prvý pohľad zaujme 5,5-palcovou Full HD zobrazovacou jednotkou (1920 x 1080), ktorá je z bokov olemovaná naozaj úzkymi rámikmi (1,6 mm).

Srdce phabletu tvorí procesor Helio P10 od MediaTek, ktorému sekundujú 4 GB operačnej pamäte RAM32 GB interné úložisko s možnosťou ďalšieho rozšírenia. To poslúži napríklad aj pre ukladanie snímok, ktoré zhotovíte pomocou 13 Mpx fotosenzoru Sony IMX258 s clonou f/2.0, laserovým zaostrovaním a duálnym LED bleskom. Pre selfie fotky poslúži predný 8 Mpx fotoaparát.

Životnosť tomuto smartfónu dodáva 3000 mAh batéria, ktorú môžete nabiť technológiou rýchlonabíjania (z 0 na 70% za 70 minút) a dokonca aj bezdrôtovo.

Zariadeniu samozrejme nechýba ani snímač odtlačkov prstov na zadnej strane, podpora NFC, podpora LTE aj na Slovensku, Dual SIM funkcionalita a nový USB Type-C.

Elephone P9000 nájdete za cenu 255,70 EUR v e-shope GearBest.com

Elephone P9000

>>>Kliknite sem pre úplnú špeciikáciu<<<

Druhým variantom je Elephone P9000 Lite, čiže odľahčená verzia, ktorá sa vzhľadom nijako nelíši od plnej verzie. Možno by ste čakali, že lacnejšia verzia bude mať aj chudobnejšiu výbavu, no mýlite sa.

Procesor, operačná pamäť RAM a interná pamäť sa od svojho drahšieho brata nijako nelíši. Zmena nastala len v rozlíšení predného fotoaparátu (5 Mpx), ale aj vo výkone toho hlavného, ktorý má síce stále 13 Mpx, no jedná sa o horší snímač – OV3850m, bez prítomnosti laserového zaostrovania.

Nenájdeme tu taktiež ani technológiu rýchleho nabíjania a NFC. Ostáva však plná podpora LTE, najnovší Android 6.0 Marshmallow a USB Type-C.

Elephone P9000 Lite taktiež nájdete v e-shope GearBest.com, no tentokrát za cenu 208,35 EUR.

>>>Pre úplnú špecifikáciu kliknite sem<<<