Fanúšikovia súbojov pre viac hráčov majú dôvod na radosť. Do obchodu Google Play dorazila nová verzia legendárnej hry Worms, ktorá vdychuje nový život do populárnej hernej série.

Vývojárske štúdio Team 17 pripravilo rozsiahlu hernú kampaň pre jedného hráča, ktorú dopĺňajú nové zbrane, rôzne vylepšenia alebo skiny. Hra na prvý pohľad pripomína PC verziu titulu Worms 4: Mayhem, pričom ale disponuje vylepšenou grafikou a novými prostrediami.

Na našu radosť zostal zachovaný známy herný koncept. Každý zo štyroch po zuby ozbrojených červov bude mať za úlohu zlikvidovať nepriateľa z druhého tímu. Samozrejmosťou sú vtipné ničivé zbrane ako „super ovca“ alebo obľúbený „svätý granát“. Na konci každej úrovne dostane hráč rôzne odmeny, vďaka ktorým môže vylepšovať zbraňové zručnosti každého z červov, alebo môžete svojim červíkom zakúpiť oblečenie. Hra pre jedného hráča obsahuje až 80 misií, príťažlivejší je ale lokálny alebo online multiplayer.

Hra je dostupná ako pre Android, tak iOS platformu. Zaujímavosťou však je, že hra pre Android je o polovicu lacnejšia ako pre majiteľov iOS zariadení. Pozrite si promo video legendárnej hry a ak ste fanúšikom, zamierte do obchodu Google Play. Určite nebudete ľutovať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worms4.app“]