V obchode Google Play sa občas objaví zaujímavá zľava na aplikáciu alebo hru, ktorú by bolo škoda nevyužiť. Hlavne, keď ide o obľúbené tituly. Najnovšie sa v akciovej ponuke objavila hra Volt, ktorú môžete získať oficiálnou cestou len za 0,50 €.

Hra volt sa radí do kategórie plošinoviek. Je pekne graficky spracovaná, ponúka intuitívne ovládanie a zaujímavý herný koncept. V podstate v nej budete vystupovať v úlohe opotrebovanej batérie. Tá uteká pred recyklačným procesom, čo nie je možno dobré pre životné prostredie, no získate za to pekných pár hodín zábavy.

Keďže ide o baterku, jej kapacita je obmedzená v rámci elektrických lúčov. Prostredníctvom nich sa budete presúvať, pripájať na steny, ničiť objekty alebo zapínať generátory. Celý dej sa odohráva v prostredí, v ktorom platia fyzikálne zákony a rátať musíte so stúpajúcou obtiažnosťou.

V hre vás čaká 60 levelov v štyroch priemyselných zónach, odomknúť budete môcť špeciálne, 12-bitové úrovne, ďalšie batérie a skvelý je neobmedzený počet životov. Nižšie si môžete pozrieť trailer pre hru Volt, pod ktorým nájdete odkaz do obchodu Google Play. Príjemnú zábavu!

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quantized.volt“]