Po zaujímavom spracovaní hry Flappy Bird, z ktorej sa razom stal Ficko Bird tu pre vás máme ďalší skvost. Volá sa Fickoland a je opäť dielom organizácie Občiansko-demokratická mládež.

Hra začína tak, že vás červená obluda, ktorá je zložená z troch hláv (náhodnosť s Ficom, Paškom a Širokým je údajne čisto náhodná) odkopne do zahraničia. Na výber pritom máte možnosť hrania za mladého junáka, čučoriedku, poprípade si môžete vytvoriť vlastnú postavičku.

„Kdesi medzi maďarskými klobásami a poľskými krowkami je FickoLand, krajina, ktorú ovláda Červená obluda. Svoje lepkavé a chamtivé chápadlá má v celej krajine a mladých z FickoLandu vyháňa,“ uvádzajú v popise aplikácie jej tvorcovia.

fickoland
Červená obluda sa nápadne podobá na slovenských politikov

Po odkopnutí do zahraničia sa hra premení na behačku, počas ktorej musíte zbierať rozumy, peniaze a rôzne nástroje, pomocou ktorých potom môžete zatočiť s chápadlami oblepenou červenou obludou.

Nakoniec ešte dodávajú, že akékoľvek PAŠKAvé a ŠIROKé pripomienky budú odFICOvané SMERom do zabudnutia. Tak čo, trúfate si na červenú obludu?

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.odm.fickoland“]