Séria „The Room“ hier je vôbec jednou z najlepších herných sérií, aké môžeme nájsť v obchode Google Play. Ide pritom o adventúru, jednu z najobľúbenejších kategórií medzi hráčmi aj v našich končinách. 

Cieľom hernej série je uniknúť z miestností, pričom budete musieť zapojiť logiku a hľadať často mýtické záchytné body v tajomných izbách. Skvelú a tajomnú hernú atmosféru dopĺňa špičková grafika a soundtrack.

Aktuálny tretí diel je vôbec najdlhší a najprepracovanejší z celej série, takže sa máme určite na čo tešiť. V hre nechýba napríklad systém pomôcok pri hľadaní riešenia, ukladanie postupu do cloudu, čo využijete pri hraní na viacerých zariadeniach alebo alternatívne ukončenia deja. Hra môže jednoducho skončiť úplne inak ako vášmu známemu. To všetko závisí len od toho, akým spôsobom budete postupovať a objavovať riešenia.

Hra nie je práve najlacnejšia ale vzhľadom na jej kvality si autori danú sumu rozhodne zaslúžia. Ak máte radi hádanky a ste trpezliví, vyskúšajte The Room Three. Nebudete ľutovať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FireproofStudios.TheRoom3″]