Úvod Zariadenia Dogee spustil akciu: Smartfóny HomTom dostupné za tieto fantastické ceny!

Dogee spustil akciu: Smartfóny HomTom dostupné za tieto fantastické ceny!

1
HomTom HT7

Nestáva sa často, že by sa do výraznej akcie dostalo veľa zariadení. Čínsky výrobca Doogee, zodpovedný za rad zariadení HomTom práve v spolupráci s obchodom GearBest spustil parádnu akciu. V nej sa nachádzajú zariadenia ako HomTom HT3, HT5, HT6 či HT7. Poďme si ich rozobrať nižšie.

HomTom HT3

Najlacnejší z ponúkaných zariadení je novinka, ktorá len teraz vchádza do predpredaja. HomTom HT3 ponúka 2.5D ochranné sklo, 3 000 mAh batériu, 5,0-palcový displej s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov, grafický čip Mali-400 MP a kombináciu 1 GB RAM8 GB ROM. Jeho cena sa pritom nevyštverala vyššie, než 52 EUR. Veľmi slušné!

>>>Viac informácií o HomTom HT3<<<

HomTom HT7

Už na prvý pohľad je jasné, že čínsky výrobca nabral inšpiráciu v jednom z najlepších zariadení minulého roka, v LG V10. Jeho dizajn je totiž veľmi podobný. V akcii sa objavili obe farebné verzie, teda čierna aj biela. Výbavou je tento smartfón veľmi podobný modelu HT3, k samotného smartfónu však počas akcie, ktorá trvá od 20. do 23. januára získate aj príslušenstvo v hodnote 10 dolárov úplne zadarmo. Za 56 EUR tak získate nielen smartfón, ale aj dve puzdrá a ochranné sklo.

>>>Viac informácií o HomTom HT7<<<

HomTom HT6

Najdrahší ponúkaný model, HT6, je dostupný s 2GB operačnou pamäťou RAM, 5,5-palcovým HD displejom, grafickým čipom Mali-T720Android 5.1 Lollipop. V jeho útrobách sa okrem toho schováva 6 250 mAh batéria, ktorá sa postará o výdrž aj v tých najťažších chvíľach.

V parádnej cene 93 EUR ho zoženiete po dobu siedmich dní. Každý deň bude za túto cenu dostupných 10 kusov.

>>>Viac informácií o HomTom HT6<<<