Dnešný svet je plný krásnych momentov, ktoré sa jednoducho oplatia zvečniť. Či sú to sviatky s vašou rodinou, party s kamarátmi alebo výlet či dovolenka, na ktorú ste sa tak tešili. Časy, v ktorých sme takéto spomienky zvečňovali veľkými fotoaparátmi či o niečo menšími kompaktami sú v drvivej väčšine preč. Mnohí z nás si totiž vystačia s oveľa menším smartfónom.

Je však dôležité mať po ruke smartfón, ktorého fotografie za niečo stoja. Toto si povedali aj inžinieri z Asusu a prišli so zaujímavou ponukou, ktorá je okrem toho v parádnej zľave. Volá sa ZenFone 2 Laser, ktorý ponúka kvalitné komponenty, prémiovú konštrukciu a ako už z jeho názvu vyplýva, aj laser pre zameriavanie. Znie to super, že?

Koľko teda ušetrím? Asus už tradične vyrobil niekoľko modelov svojho ZenFone 2. Na Slovensku sa najčastejšie predáva oveľa menšia a menej výkonná verzia, za ktorú zaplatíte približne 200 eur. Za svoje ťažko zarobené peniažky však dostanete len 5-palcový HD displej, slabšiu podporu LTE a menej výkonný čipset.

laser

Kvalitnejšie komponenty, väčší displej, batéria a viac

Asus sa spojil s našimi kamarátmi z GearBest, kde začal ponúkať oveľa výkonnejšiu verziu ZenFone 2 Laser za niečo málo vyše 300 EUR. Za túto cenu však toho dostanete podstatne viac. Hneď zo začiatku spomeniem 6,0-palcový displejFull HD rozlíšením (1920 x 1080) prekrytý najmodernejším krycím sklom Gorilla Glass 4. Nechýba ani Snapdragon 615 či grafický čip Adreno 405, pre čo najlepší pôžitok z hier. Namiesto 2GB RAM ich akciový telefón ponúka hneď 3GB a namiesto 16GB úložiska dostanete rovný dvojnásobok, teda 32GB.

Na zadnej strane nájdete kvalitný 13Mpx senzor, zatiaľ čo na prednej strane 5Mpx fotoaparát pre parádne selfie zábery. Zadný fotoaparát spolupracuje s laserom, ktorý na objekt vyšle signál a podľa toho ako rýchlo sa mu vráti dokáže zistiť, v akej vzdialenosti sa nachádza.

Tá najlepšia správa? Telefón v takejto výbave sa v obchode GearBest.com nachádza len za 302,49 EUR. Pri objednávaní si však musíte dávať pozor aj na úhradu DPH, ktoré si colný úrad môže, no nemusí vyžiadať.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Asus Zenfone 2 Laser<<<