Oukitel K6000

Vianoce sú takmer tu a s nimi aj snaha výrobcov a predajcov presvedčiť zákazníkov, že práve ich produkty sú tie pravé. Možno stále hľadáte darček a možno si len chcete spraviť radosť (mimo Vianoc), tak či tak by ste nemali prehliadnuť, s čím prišiel čínsky výrobca Oukitel. Ten je čoraz známejší aj u nás, na Slovensku. Práve vďaka dôvere čoraz väčšieho počtu ľudí je výrobca pripravený ešte viac znížiť ceny svojich zariadení. Poďme sa teda pozrieť na to, čo všetko ponúka.

oukitel-k6000-2

Oukitel K6000 – obrovská batéria, krpatá cena

Oukitel K6000 je zariadenie, ktoré je určené pre menej náročných ľudí, ktorí očakávajú, že im telefón nabitý vydrží hneď niekoľko dní. Ak sa v tomto opise vidíte, model K6000 je pre vás ako stvorený. Vo svojej výbave nesie štvorjadrový procesor MediaTek MTK6735 s jadrami o takte 1GHz, 2GB operačnej pamäte RAM, 16GB úložisko a 5,5-palcový HD displej. Asi najzaujímavejším údajom je však práve jeho batéria. Výrobca ho totiž vybavil 6000mAh akumulátorom, čo je viac než dvojnásobná kapacita toho, čo ponúkajú bežné smartfóny. Výbornou správou je aj plná podpora LTE frekvencií slovenských operátorov. Vo vianočnej akcii môže byť váš za skvelých 108 EUR.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Oukitel K6000<<<

oukitel-k4000

Oukitel K4000 – o niečo menší, o niečo lacnejší

Ak je pre vás 5,5-palcový displej jednoducho priveľký, odporučiť môžeme model Oukitel K4000. Ponúka totiž podobnú výbavu ako jeho väčší súrodenec, no v menšom balení. Model K4000 totiž disponuje 5,0-palcovým HD displejom. To sa odzrkadlilo aj na batérii. V jeho útrobách sa skrýva 4000mAh akumulátor. Tento smartfón okrem toho taktiež ponúka plnú podporu LTE frekvencií slovenských operátorov a tak s ním nebudete mať problém či už s 4G od Orange, Telekomu, O2 či 4ky. Váš môže byť za skvelú cenu 99,56 EUR.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Oukitel K4000<<<

oukitel-a29

Oukitel A29

Posledným zariadením, ktoré prešlo cenovou odtučňovacou kúrou nie je smartfón. Sú to okrúhle inteligentné hodinky Oukitel A29, ktoré môžu byť vaše už za 54,30 EUR a to je skutočne famózna cena. Hodinky ponúkajú 1,22-palcový displej, dokážu merať rýchlosť tepu, počet krokov a dokonca vás aj upozornia na to, že príliš dlho sedíte. Vyrobené sú z chirurgickej ocele a dokonca ponúkajú certifikáciu IP53. To znamená, že vydržia letnú prehánku a báť sa nemusíte ani prachu.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Oukitel A29<<<