Google Play Stpre
Koniec roka sa pomaly blíži a spoločnosť Google sa tak, ako po minulé roky aj tento rok rozhodla zverejniť rebríček najlepších aplikácií a hier. Obchod Google Play ich je poriadne plný a vybrať tie najlepšie určite nebolo jednoduché.

V zoznamoch nižšie nájdeme známe tváre zo sveta aplikácií a hier, prekvapia ale aj niektoré menej známe tituly. S množstvom z nich ste sa už určite stretli, pokiaľ nie, máte dobrý zdroj inšpirácie.

Google aplikácie a hry vyberá na základe vlastných kritérií. Dôležitá je funkčnosť, obľúbenosť medzi používateľmi alebo v neposlednom rade dizajn. Pri hrách určite zaváži aj tzv. „faktor závislosti“, vďaka ktorému sa od hry často nevieme odlepiť.

V aplikáciách sa objavila napríklad známa Wikipedia, gratulovať si môže aj Microsoft so svojou aplikáciou Word, nechýba obľúbený Nova launcher alebo klávesnica Swiftkey.

Kompletný zoznam najlepších aplikácií roka 2015 nájdete v →tomto odkaze←, ktorý vás presmeruje do sekcie obchodu Google Play.

aplikacie

Hráči môžu vyskúšať skvelú hru Prune, zaujala novinka Need for Speed, hitovka Clash of Clans alebo špičková MOBA Vainglory. Hry nájdete v samostatnej sekcii v obchode Google Play v →tomto odkaze

hry

Ktorá hra alebo aplikácia zo zoznamu je podľa vás TOP? Nominovali by ste nejakú inú, ktorá v zozname chýba?