TAG Heuer Connected
Prvá generácia TAG Heuer Connected
Nedávno predstavené inteligentné hodinky TAG Heuer Connected v sebe spájajú niekoľko unikátnych vlastností. V prvom rade ich vyrobila renomovaná hodinárska spoločnosť a nie technologickí výrobcovia. Tí sa pre zmenu postarali o vnútro hodiniek.

Tam nájdeme namiesto drobných ozubených koliesok čipset, batériu alebo displej, na ktorom budeme pracovať s operačným systémom Android Wear. Hodinky sú originálne aj cenou, pričom ide o najdrahšie hodinky s operačným systémom Android Wear.

Ich cena začína na 1500 dolároch a podľa slov predstaviteľov spoločnosti TAG Heuer nemajú byť priamou konkurenciou Apple Watch. Tie podľa nich postrádajú zmysel pre dizajn a TAG Heuer Connected sú určené pre zákazníkov, ktorí ocenia tradičnú remeselnú precíznosť kombinovanú s najnovšími technológiami.

Podľa ekonomického serveru bloomberg.com, dopyt mala pokryť týždenná produkcia na úrovni 1200 kusov. Maloobchodní predajcovia však výrobcu požiadali spolu o takmer 100 000 kusov hodiniek. TAG Heuer preto musí zasiahnuť do výroby a zvýšiť produkciu na 2000 kusov hodiniek týždenne.

tagheuer

Generálny riaditeľ spoločnosti Jean-Claude Biver je záujmom samozrejme potešený a potvrdil, že do budúcnosti sa môžeme tešiť na nové materiály či rozmanitosť štýlov hodiniek. Na novinky si ale budeme musieť počkať do konca roka 2016.