Úvod Výrobcovia Samsung Samsung pracuje na smartfóne, z ktorého sa dá poskladať tablet

Samsung pracuje na smartfóne, z ktorého sa dá poskladať tablet

0
Takto by mal vyzerať skladací displej

Spoločnosť Samsung sa svojho miesta trhového lídra vzdať len tak nemieni a myslí aj na blízku budúcnosť. Svetlo sveta totiž uzreli nové informácie, ktoré opäť nepriamo dokazujú, že gigant pracuje na niečom naozaj netradičnom. A nie je to rolovací smartfón ani tablet, o ktorých sme písali len nedávno.

Ešte čerstvá patentová prihláška odhalila hybridné mobilné zariadenie so skladacou konštrukciou, ktoré sa dá rozložiť na veľkosť tabletu alebo zložiť do kompaktnejších rozmerov, ak to samozrejme jeho používateľ práve potrebuje. O niečom podobnom sme mali možnosť počuť ešte pred niekoľkými mesiacmi. Podľa exkluzívnych informácií renomovaného webu SamMobile nesie vývoj tohto unikátneho zariadenia interné pomenovanie Project Valley.

Ak si niečo také neviete predstaviť, nižšie uvedené video vám v tom veľmi rýchlo pomôže.

Na prihlášku juhokórejského výrobcu upozornil web VentureBeat.

Ako naznačujú všetky dostupné detaily, patentová prihláška s projektom V úzko súvisí. Po zhruba pol roku od prvého odhalenia si zrejme dal Samsung patentovať dôležité technológie, na ktoré za ten čas jeho inžinieri z R&D centra prišli.

Zaujímavosťou ale je, že zariadenie nesie modelové označenie SM-G292F, čo je o jedno číslo vyššie, ako má Galaxy S6 edge+. Existuje preto veľká pravdepodobnosť predstavenia už niekedy koncom roka 2016 a ukázania prvého prototypu na podujatí MWC 2016 počas konca februára. A ako je možné vidieť z patentových náčrtov, nachádza sa na nich aj ikonka multimediálneho prehrávača iPod od Apple.

project-valley-samsung

samsung-valley