Vianoce sú takmer tu a nastal tak čas pripraviť si darčeky či už pre seba alebo pre svojich blízkych. Výrobcovia a hlavne predajcovia sú si jedného z najkomerčnejších sviatkov veľmi dobre vedomí. Pre nás, zákazníkov, je to však jedine dobre. Skorým darčekom pre mnohých z nás sú totiž atraktívne zľavy, vďaka ktorým môžeme nakúpiť oveľa výhodnejšie, ako bežne.

Presne s niečím takým prichádza obchod GearBest, ktorý sa rozhodol pripraviť si Xiaomi špeciál. V ponuke nájdete nielen smartfóny, ale aj zaujímavé príslušenstvo, ktoré je u nás oveľa menej známe. Poďme sa teda pozrieť na to, čo všetko máte k dispozícii. Vopred však upozorňujeme, aby ste si vyčlenili dobrých pár minút, kým si to všetko prezriete. V tomto článku vám priblížime tie najzaujímavejšie produkty, majte však na pamäti, že k dispozícii ich je oveľa viac.

Xiaomi-Mi-Band-1S

Príslušenstvo

Medzi najobľúbenejšie príslušenstvo k mobilom často patria práve výrobky od Xiaomi. Či už sú to náramky, batérie alebo slúchadlá. V ponuke nájdete najnovší Xiaomi Mi Band 1S so snímačom rýchlosti tepu za 23,22 EUR, najnovšie slúchadlá Xiaomi Piston 3 Reddot Design za 11,46 EUR, 10000mAh batériu za 11,16 EUR či dokonca kameru Xiaomi Yi za veľmi prijateľných 56,19 EUR. Nechýba však ani bezdrôtový Bluetooth reproduktor, bezpečnostná WiFi IP kamera či multifunkčné tlačidlo.

ninebot

Novinky

GearBest si spravil tú námahu a vybral tie najnovšie produkty, ktoré naskladnil len nedávno. Medzi nimi okrem vyššie spomenutého príslušenstva nájdete aj 20000mAh batériu, elektrický skúter podobný Segway, adaptér z micro USB do USB Type-C či senzory, ktoré vaše „hlúpe“ dvere či okná spravia inteligentnými.

recenzia-xiaomi-mi-4c-2

Telefóny

Samozrejme, jedna z najdôležitejších kategórií je práve tá o smartfónoch. Medzi tými najpopulárnejšími nájdete nový Xiaomi Mi4C či už v základnej alebo vylepšenej verzii. Jeho cena začína už na 201,52 EUR. Zaujať vás však môže aj Xiaomi Mi4i za 204 EUR, Xiaomi Redmi 2 Pro za 118 EUR či tablet Xiaomi Mi Pad za 172 EUR.

Ako sme spomenuli na začiatku článku, produktov v akcii je strašne veľa. Xiaomi sa totiž pýši nielen smartfónmi a tabletmi, ale aj kvalitným príslušenstvom. Ak chcete vidieť celú ponuku, kliknite na odkaz nižšie.

>>>Zobraziť celú MEGA ponuku<<<