Minuloročný Vivo X5 Max a jeho extrémne tenký profil
Čínsky výrobca Vivo v minulom roku zaujal technologickú verejnosť smartfónom, ktorý bol len 3,98 mm hrubý. Tento rok opäť chystá zaujímavé zariadenie, jeho devízou však bude rýchlosť. 

Slovo „rýchlosť“ sa totižto objavilo na propagačnom snímku spoločnosti, ktorý logicky láka na nový smartfón. Ten bude niesť označenie Xplay 5S a pri pohľade pod kapotu sa slovu „rýchlosť“ ani nečudujeme.

Podľa predbežných informácií bude nový Vivo Xplay 5S poháňať procesor Qualcomm Snapdragon 820 spolu so 4 GB operačnej pamäte RAM. Za zmienku stojí aj displej.

Ten by mal mať až 6 palcov, pričom zrejme ponúkne 4K rozlíšenie. Vivo Xplay 5S by tak bol po Sony Xperia Z5 Premium vôbec druhým takýmto smartfónom na trhu.

Ultimátne špecifikácie neobišli ani fotoaparáty, a tak sa môžeme pripraviť na 21 MPix zadný snímač a dokonca až 12 MPix prednú selfie jednotku. Aby toho nebolo málo, celý kolos bude zabalený v tele z ušľachtilej ocele so snímačom odtlačkov prstov a 4000 mAh batériou.

vivo1

Cena je, žiaľ, zatiaľ neznáma, určite sa však čoskoro objaví, keďže predstavenie smartfónu sa očakáva už v tomto týždni. Po predstavení vám prinesieme viac detailov a fotografií, už teraz sa však nevieme dočkať.

vivo