Pre všetkých, ktorí si chcú alebo potrebujú z nejakých dôvodov nahrávať telefonické hovory, máme zaujímavý tip. Nová aplikácia Voisi Recorder je náramne jednoduchá a momentálne prebieha jej testovanie, do ktorého sa môžete zapojiť aj vy.

Podstatné je, že pre používanie aplikácie nepotrebujete mať na svojom smartfóne vykonaný root. Aplikácia je ladená do známeho Material dizajnu, pričom ponúka všetko, čo by ste od takto zameranej appky očakávali.

V prvom rade môžete samozrejme nahrávať hovory, pri ktorých si môžete určiť, či sa budú nahrávať všetky, alebo tie z neznámych čísiel, poprípade z vášho adresára. K dispozícii sú aj vylepšenia pre kvalitu zaznamenávaného zvuku ako echo, potlačenie šumu alebo algoritmy, ktoré dokážu rozpoznať ticho počas hovoru.

Okrem toho si môžete nahrávať hlasové poznámky, ktoré sa dajú synchronizovať s udalosťami či agendou vo vašom kalendári. Pokiaľ chcete mať nahrávky uchované v bezpečí, využiť môžete možnosť zálohy na e-mailové konto.

voisi

Ako sme spomenuli vyššie, aplikácia je vo fáze beta testovania, no na niektorých zariadeniach nemusí fungovať korektne. Po zozbieraní dostatočnej spätnej väzby sa určite čoskoro dočkáme stabilnej verzie.

Napriek tomu Voisi Recorder funguje spoľahlivo a do testovania a vyskúšania aplikácie sa môžete zapojiť prostredníctvom →tohto odkazu←, ktorý vás presmeruje do obchodu Google Play.