Úvod Výrobcovia Sony Smartfóny XPERIA Z5 získajú s Android 6.0 Marshmallow aj lepšiu výdrž batérie

Smartfóny XPERIA Z5 získajú s Android 6.0 Marshmallow aj lepšiu výdrž batérie

2
foto: pcadvisor.co.uk

Sony už čoskoro dokáže, že spraviť z toho najlepšie ešte lepšie sa bez akýchkoľvek problémov dá. S novým aktualizačným balíčkom totiž plánuje súčasnej generácii vlajkových lodí predĺžiť životnosť batérie na jedno nabitie.

Vylepšenie sa má konkrétne týkať funkcionality STAMINA, ktorá zabezpečuje dlhšiu výdrž pohotovostného režimu, a to až o 400%. Docieli to keď odstrihne všetky synchronizačné procesy na pozadí, čo aplikácie realizujú za účelom obnovovania informácií a pre prípadné notifikácie používateľa počas zhasnutého displeja.

Po novom by tak mali k týmto percentám predĺženia výdrže batérie pribudnúť ešte ďalšie, čo spraví z modelovej línie Xperia Z5 ešte obávanejších šampiónov energetického manažmentu.

Vylepšená STAMINA príde popri veľkej aktualizácii na nový Android 6.0 Marshmallow, tvrdí na sociálnej sieti Twitter anonymný tipster Ricciolo.

rike

TOP smartfóny od Sony patria medzi najlepšie hodnotené mobilné zariadenia v akomkoľvek teste batérií. Prvé priečky obsadilo dokonca hneď niekoľko generácií. Veľa zákazníkov volí modely Xperia práve kvôli tejto nesmierne dobrej výhode.