Úvod Aplikácie Ambiciózna služba Liftago prichádza na Slovensko. Prvé jazdy sú zadarmo

Ambiciózna služba Liftago prichádza na Slovensko. Prvé jazdy sú zadarmo

5

Tradičné taxíky patria do minulosti. V budúcnosti ich nahradia inovatívne služby, ako je napríklad kontroverzný Uber, Hopin a v našich končinách menej známe Liftago, ktoré v týchto dňoch konečne prichádza už aj na náš trh.

Služba Liftago, za ktorou stojí český start-up, funguje prostredníctvom aplikácie pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android a iOS, kde si potenciálny zákazník dokáže ešte pred objednaním osobného odvozu vypočítať konečnú sumu za dopravu z bodu A do bodu B. A ako informuje web MobilMania, až do soboty má každý jednu testovaciu jazdu do 8 eur úplne zdarma. Stačí len použiť PROMO kód SOMPRVY a užívať si pohodlie.

Taktiež treba podotknúť, že konečnú cenovku za odvoz určuje sám vodič z blízkeho okolia, ktorý zároveň disponuje osobným hodnotením podľa spätnej väzby od svojich zákazníkov, čo sa v jeho profile následne zobrazuje v jednotnej forme ako hviezdičky. Vodičov si teda vyberáme na základe príslušných faktorov (hodnotenie, fotografia, cena a iné) už my sami.

Liftago je zatiaľ k dispozícii iba v hlavnom meste Bratislava.

Aplikáciu Liftago nájdete v obchode Google Play. Ešte pred samotným využitím služieb je však nevyhnutná registrácia a voľba spôsobu platby cez bankovú kartu, kde ju musíte aj zadať. Za dopravu sa totiž neplatí v hotovosti.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adleritech.app.liftago.passenger&hl=en“]