BlackBerry Priv je jeden z najzaujímavejších smartfónov, ktoré boli v tomto roku predstavené. Výrobca pri jeho tvorbe po prvýkrát použil operačný systém Android a zaujímavý je samozrejme aj originálnou hardvérovou klávesnicou.

Tá sa ukrýva v tele zariadenia a pre jej použitie ju musíte štýlovo vysunúť. BlackBerry Priv dorazí 7. decembra aj na slovenský trh s poriadnou cenou 830 eur. Pokiaľ sa vám zdá premrštená, vedzte, že môže byť ešte vyššia.

Postará sa o to špecializovaná spoločnosť Karalux so sídlom vo Vietname. Tá sa stala známa ponukou populárnych smartfónov v prevedení so zlatými doplnkami. Spoločnosť v minulosti „vylepšila“ 24 karátovým pozlátením napríklad zariadenia BlackBerry Q10 a BlackBerry Passport. Teraz prišiel na rad najnovší model.

Pozlátený smartfón BlackBerry Priv vás bude stáť 1300 dolárov. Vo výhode sú však domáci zákazníci, čiže ak žijete vo Vietname a tento smartfón nevlastníte, spoločnosť Karalux vám ho predá za 1100 dolárov.

BlackBerry-Priv1

Aj keď ide možno o gýčovú a zbytočnú úpravu vzhľadu, zariadeniu BlackBerry určite pristane viac, ako napríklad Samsungu alebo inému smartfónu.

Pozrite si unikátny BlackBerry Priv na videu.