Úvod Dohady Bez rámikov a s Force Touch displejom. Vivo X6 na ďalšom obrázku!

Bez rámikov a s Force Touch displejom. Vivo X6 na ďalšom obrázku!

1

Pestrý svet Androidu doplní ďalšie, veľmi zaujímavé zariadenie. Na trh totiž už čoskoro príde Vivo X6, zariadenie, o ktorom sa počas uplynulých pár dní doslova roztrhlo vrece s informáciami. Vďaka nim sme sa dozvedeli, že telefón ponúkne 6-palcový displej, najnovší čipset MediaTek Helio X20 s desiatimi jadrami a 4000 mAh batériu.

Aby toho nebolo málo, tento zaujímavý telefón má pre vás pripravené 4GB operačnej pamäte RAM a 1GB dedikovanej RAM určenej špeciálne pre grafický čip. Len nedávno sme vám dali vedieť o zaujímavom videu, v ktorom Vivo X6 otvára aplikácie rýchlejšie, než iPhone 6s.

Na čínskej sociálnej sieti Weibo dnes zasvietil nový obrázok, ktorý má zobrazovať práve chystaný smartfón s displejom bez rámikov a 2.5D krycím sklíčkom. Vyzerá to tak, že sa jedná o marketingový materiál, na ktorom výrobca poukazuje na Force Touch displej.

Predchádzajúci obrázok, ktorý pochádzal z Weibo stránky samotného výrobcu zas prezradil, že telefón bude dostupný v zlatom, striebornom a ružovom (ružové zlato) prevedení a že jeho konštrukciu bude z 98% tvoriť kov. Zariadenie by už čoskoro malo prejsť TENAA certifikáciou, kde sa potvrdia jeho špecifikácie aj dizajn.