Ak hľadáte smartfón pod cenu 200 eur a jedným z vašich kritérií je snímač odtlačkov prstov, vaše možnosti sú dosť limitované. Jednou z nich je aj nový Ulefone Be Touch 3.

Snímač odtlačkov prstov na Ulefone Be Touch 3 môžete použiť pre uzamknutie celého smartfónu alebo uzamknutie jednotlivých aplikácií. Keramický snímač výrobca vybral hlavne preto, aby bol čo najfunkčnejší a aby čo najlepšie splýval s 2.5D krycím sklom Gorilla Glass 3, ktorým je prekrytá celá predná časť zariadenia.

ulefone Be Touch 3 2

Do zariadenia môžete uložiť hneď päť rôznych odtlačkov prstov, vďaka čomu získate možnosť odomknúť telefón rôznymi prstami. To využijete pri rôznych situáciách, napríklad keď je jeden z vašich prstov mokrý. Výrobca Ulefone je presvedčený, že zadný snímač odtlačkov prstov by nebol tak vhodný, ako predný a neposkytol by vám také pohodlie pri jeho používaní.

ulefone Be Touch 3 3

Špecifikácie ako snímač odtlačkov prstov, 5,5-palcový Full HD displej, 3GB RAM a 13Mpx senzor Sony MX214 z Be Touch 3 jednoznačne robia najlepší telefón od Ulefone a jedno z najzaujímavejších zariadení v tejto cenovej kategórii. Zariadenie poháňa sofistikovaný čipset MediaTek MTK6753 a Android 5.1 Lollipop, vďaka čomu budete mať k dispozícii čo najpríjemnejší zážitok z používania, no zároveň vám batéria pohodlne vydrží až do konca dňa.

ulefone Be Touch 3 4

Ulefone začal dodávať nový Be Touch 3 už 16. novembra a v jeho skladoch sa nachádza dostatok kusov na to, aby vám ho vedel poslať ešte v deň objednávky.