Úvod Novinky Až 80% zľavy počas čierneho piatku: Tieto zariadenia môžete mať za pár...

Až 80% zľavy počas čierneho piatku: Tieto zariadenia môžete mať za pár drobných

0

Čierny piatok už nejaký ten rok nie je výsadou len u Američanov. Nákupný festival, ktorý bol navrhnutý tak, aby lákavými zľavami prinútil ľudí nakupovať sa dostal aj k nám a dokonca aj k čínskym predajcom. Aj na základe blížiaceho sa čierneho piatku si obchod Everbuying pripravil nezastaviteľnú lavínu zlacnených telefónov, ktoré môžu byť vaše za výborné ceny. Nebudeme naťahovať, poďme sa pozrieť, čo všetko je v ponuke. Nižšie sme pre vás pripravili zaujímavejšie kúsky, ktoré sa oplatí zvážiť. Pre celú ponuku treba kliknúť na tento odkaz, majte však na pamäti, že vám to zaberie pár minút.

Xiaomi Redmi Note 2

Priam legendárny model Xiaomi RedMi Note 2 sa vrámci Black Friday ocitol vo veľmi zaujímavej zľave. Zariadenie s Android 5.0 Lollipop, 5,5-palcovým Full HD displejom, čipsetom MediaTek Helio X10 s jadrami s taktom 2.2GHz2GB RAM môže byť váš už za 144 EUR. V cene je aj kvalitné duo fotoaparátov s rozlíšením 13Mpx a 5Mpx. Treba mať na pamäti, že tento model nepodporuje úplne všetky LTE frekvencie slovenských operátorov. Ak ste prepadli výhodám 4ky, budete v bezpečí, jej frekvencia pokrytá je.

>>>Zobraziť špecifikácie Xiaomi Redmi Note 2<<<

bluboo-xtouch-2

BLUBOO Xtouch

Hneď na prvý pohľad je jasné, že výrobca si dal poriadne záležať na dizajne. Telefón navrhol tak, aby pôsobil veľmi elegantne a kvalitne. Prednú stranu zdobí 5,0-palcový IPS displejFull HD (1 920 x 1 080) rozlíšením, ako aj tlačidlo „Domov,“ v ktorom sa nachádza snímač odtlačkov prstov s najmodernejšou technológiou zabezpečenia či predný, 8 Mpx fotoaparát.

Zadnú stranu zas zdobí hlavný, 13 Mpx fotoaparát s čipom  SONY MX214 či krásny 3D materiál pripomínajúci diamant. Spomínate si ešte na HTC Diamond Touch 2? Xtouch má niečo veľmi podobné. Pod zadným krytom bije osemjadrový procesor MediaTek MT6753 s 64-bit jadrami. Procesoru sekundujú 3GB operačnej pamäte RAM. Nechýba ani rozšíriteľné eMMC 5.0 úložisko o kapacite 32GB.

Vynikajúcou správou je podpora LTE. Xtouch totiž podporuje všetky LTE frekvencie, ktoré používajú naši slovenskí operátori. Smartfón podporuje 800/1800/2100/2600 MHz frekvencie. Za takúto výbavičku vám stačí zaplatiť len 162 EUR.

>>>Zobraziť špecifikácie BLUBOO Xtouch<<<

Leagoo Elite 1

Smartfón pozostáva z pekne spracovanej nerezovej ocele, hliníkovo-magnéziovej vnútornej konštrukcie či odolného skla Gorilla Glass tretej generácie na zadnej aj prednej strane. A aby toho nebolo málo, kvalitné materiály dopĺňa pokročilý hardvér. V útrobách tak nájdete dva (8 a 13 MPx) fotoaparáty, ktorým asistuje softvérová interpolácia obrazu. Vďaka jej užitočnej funkcii vytvoríte až 13 (selfie) či 16 MPx zábery, takže určite nebude núdza o detaily. Hlavný foťák navyše pozostáva z kvalitného senzoru IMX214 od spoločnosti SONY.

Kovová konštrukcia ukrýva na bočnej strane aj jedno netradičné hardvérové tlačidlo. Podľa slov čínskeho výrobcu ide o takzvaný ‘smartbutton’, ktorý zabezpečí vyšší komfort. Jeho funkcionalita záleží od potrieb používateľa, keďže ho je možné nakonfigurovať na viacero rozdielnych úkonov – napríklad fotenie alebo dvíhanie prichádzajúcich telefonátov.

Smartfón LEAGOO Elite 1 poteší nejedného hudobného nadšenca. Prostredníctvom špičkovej Hi-Fi výbavy dokáže totiž prehrávať zvuk v naozaj nadštandardnej kvalite. Nechýba ani plná podpora LTE frekvencií slovenských operátorov. Váš môže byť už za 133 EUR.

>>>Zobraziť špecifikácie Leagoo Elite 1<<<

Ešte ďaleko viac

Vzhľadom na to, že vieme, že väčšina našich čitateľov hľadá prevažne smartfóny, rozpísali sme len tie. Na výber však Everbuying.net ponúka aj rôzne ďalšie zariadenia, ako napríklad tablety, inteligentné hodinky či rôzne ďalšie, vrátane hračiek. Tak čo, vybrali ste si?

>>>Zobraziť celú ponuku z Black Friday<<<