Úvod Smartphony Aktualizácie ASUS potvrdil, že pracujú na Marshmallow aktualizácii pre sériu ZenFone 2

ASUS potvrdil, že pracujú na Marshmallow aktualizácii pre sériu ZenFone 2

1

Nadchádzajúce mesiace budú mnohí majitelia smartfónov netrpezlivo očakávať aktualizačné balíčky, ktoré im prinesú nový Android 6.0 Marshmallow. A výnimkou samozrejme nie sú ani tí, ktorí vlastnia druhú generáciu modelov ZenFone.

Ako sme sa od taiwanského výrobcu ASUS dozvedeli, aktualizáciu na novú verziu už čoskoro dostanú smartfóny ZenFone2, ZenFone2 Deluxe / Special Edition, ZenFone2 Laser a ZenFone Selfie. V čerstvom zozname taktiež nechýba PadFone S.

Bližší dátum sprístupnenia na oficiálnom fóre zverejnený nebol. Rovnako nepadla zmienka o iných modeloch, ktoré by Android 6.0 Marshmallow mohli v blízkej budúcnosti dostať formou OTA aktualizácie.

Aktualizačný balíček dorazí do zariadení vo forme vlastnej nadstavby spoločnosti ASUS, ktorá by okrem iného mala ponúknuť aj možnosť premeniť microSD karty na interné úložisko. Tá spolu s prehľadnejšou správou povolení pre nainštalované aplikácie totiž predstavuje jednu z nových funkcií verzie Marshmallow.

Aktualizácie podľa všetkého prebehnú v jednotlivých vlnách, čo znamená, že Slovensko nemusí byť medzi prvými krajinami, takže si zrejme počkáme trošku dlhšie ako iní používatelia napríklad z USA.