Úvod Operátori O2 4G od O2 už aj v Martine

4G od O2 už aj v Martine

Tlačová správa

5

O2 podľa plánu rozširuje pokrytie vlastnou 4G sieťou na najväčšie slovenské mestá, tentokrát na Martin. Zákazníci O2 tak môžu vo svojich smartfónoch a tabletoch využívať super rýchly 4G internet, kdekoľvek sa v Martine nachádzajú.

Operátor tak prináša možnosť sťahovať dáta priemernou rýchlosťou okolo 25 Mbps a odosielať ich priemernou rýchlosťou okolo 15 Mbps.

„Ako sme sa zaviazali, po Trnave, Bratislave a Košiciach prinášame 4G internet do ďalšieho mesta. Pokrytie najrýchlejšou mobilnou sieťou sme rozšírili na Martin. Naši zákazníci tak môžu pohodlne surfovať v 4G po celom meste. V tomto roku tak budú môcť v 4G surfovať obyvatelia 13 najväčších miest na Slovensku, čím pokryjeme 25% populácie. Do konca budúceho roka chceme pokrytie touto sieťou zvýšiť na takmer 60 % populácie,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2. 

4G od O2 je pre všetkých, bez príplatkov a bez viazanosti

Na to, aby mohli zákazníci O2 využívať rýchly 4G internet, si nemusia nič aktivovať, ani platiť ďalšie poplatky. Jednoducho stačí byť v pokrytí 4G sieťou od O2, mať LTE SIM kartu, k tomu mobilný telefón alebo tablet schopné v 4G sieti pracovať a aktivovaný dátový balík.

Overenie, či má zákazník LTE SIM kartu je veľmi jednoduché, stačí poslať bezplatnú SMS na 99 222 v tvare 4G. Výmena SIM karty je zdarma, už dnes má viac ako 50 % zákazníkov operátora má SIM kartu schopnú pracovať v 4G (USIM). Podrobnejšie informácie o 4G od O2 sa dozviete na http://www.o2.sk/internet/4g

Zákazníci majú na výber množstvo mobilných zariadení – momentálne každý tretí telefón, ktorý si kúpia O2 zákazníci už je kompatibilný so 4G. Zákazníkovi následne stačí, keď bude mať aktivovaný akýkoľvek dátový balíček alebo bude mať program, ktorého súčasťou sú aj dáta. O2 postupne umožní všetkým zariadeniam schopným pracovať v 4G režime pripojiť sa do vlastnej O2 4G siete. Ako O2 buduje vlastnú sieť si môžete pozrieť na tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=4Llnx9Kjh8g

Najlepšie si 4G LTE užijete s novým tabletom

Aby ste rýchly internet v 4G LTE sieti mohli využívať naplno, je dobré mať predplatený dostatočne veľký balík dát. O2 pre Vás pripravilo program O2 Internet s bonusom, ku ktorému dostanete 7 GB dát a bonus na kúpu zariadenia vo výške 264 Eur. To všetko za 20 Eur mesačne.

O2 Internet s bonusom Mini s tabletom už od 10

Ak chcete byť neustále online a nepresurfujete príliš veľa, O2 pripravilo aj program O2 Internet s bonusom Mini, kde za 9 eur mesačne získate 1 GB dát a cenový bonus vo výške 96 eur. Viac na http://www.o2.sk/internet/internet-s-bonusom