ASUS ZenFone 2 Deluxe je sám o sebe veľmi príťažlivý smartfón, pričom výrobca aktuálne uviedol do predaja jeho špeciálnu edíciu. Tá sa odlišuje dizajnom, ale aj vylepšenou internou pamäťou.

V prvom rade zaujme balenie zhotovené sčasti z uhlíkových vlákien, ktoré dopĺňa logo ZenFone 2 Deluxe aj s prívlastkom Special Edition. V karbónovom štýle je prevedený aj zadný kryt smartfónu, v balení nájdete navyše ďalší zadný kryt s 3D zrkadlovým efektom, ktorý taktiež pôsobí veľmi efektne a originálne.

Dizajn dopĺňa červené lemovanie a iné detaily v tejto farbe, ktoré zariadeniu pristanú a na verejnosti určite zaujme. Podstatnejšia je pre niekoho ale zmena v parametroch.

ZenFone 2 Deluxe je vybavený veľmi schopnými parametrami, špeciálna edícia ponúka výhodu v jednom, a to v kapacite interného úložného priestoru. Tá sa zvýšila až na 128 GB, takže sa o priestor naozaj nemusíte obávať a ak predsa, doplniť ho môžete pamäťovou micro SD kartou.

ZenFone-2-Deluxe-Special-Edition

Smartfón okrem iného poháňa quad-core procesor Intel Atom Z3580 s taktom 2,3 GHz a grafickým čipom Power VR G6430. Kapacita RAM má hodnotu ultimátnych 4 GB, FHD IPS má uhlopriečku 5,5 palca a určite potešia dva sloty pre SIM karty.

3000 mAh vymeniteľná batéria bude poháňať aj 13 MPix zadný fotoaparát s clonou f/2.0 a duálnym LED bleskom, selfie jednotka má 5 MPix s rovnakou clonou.

ZenFone-2-Deluxe-Special-Edition

Pokiaľ si myslíte, že špeciálna edícia bude mať aj špeciálnu, vyššiu cenu, mýlite sa. Odporúčaná maloobchodná cena je podľa výrobcu stanovená na 399 dolárov a zariadenie sa začne predávať najskôr prostredníctvom online siete na ASUS StoreNeweggB&H a Amazon.