Overený internetový predajca everbuying.net vyrukoval na svojich zákazníkov s veľmi príťažlivou zľavou, ktorú je možné využiť rovno pri štyroch smartfónoch výrobcu Elephone.

Tieto zariadenia budú k dispozícii vo výraznej zľave každú stredu do 25. novembra, a to iba počas jednej hodiny, od 13:00 GMT teda od 15:00 nášho času.

Prvým smartfónom, ktorý je zo štvorice najlepšie vybavený a zároveň najdrahší je Elephone M2. K jeho výbave patrí 5,5 palcový Full HD displej, 64-bitový octa-core procesor MediaTek MT6753 s 3 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB úložiskom.

M2

O poriadne fotky sa postará 13 MPix snímač z dielne Sony. Celá výbava je zabalená do tenkého elegantného tela z kovu aj so snímačom odtlačkov prstov. Viac detailov nájdete na stránke produktu.

Ďalším smartfónom je model Elephone M1, ktorý ponúka rozumný kompromis medzi cenou a výbavou. Aj tento smartfón má telo zhotovené z prémiového kovu aj s so snímačom odtlačkov prstov, menší kompromis nastal na strane displeja.

Ten má 5,5 palca a HD rozlíšenie, pod ním tiká 64-bitový octa-core procesor MediaTek MTK6735 s 2 GB kapacitou RAM a 16 GB rozšíriteľným úložiskom.

4_6

Vzhľadom na menej hladný hardvér sa môžete pripraviť na dobrú výdrž až 2780 mAh batérie, ktorá sa zmestila do 7,6 mm hrubého tela. Samozrejmosťou je  aj dual SIM slot. Ďalšie informácie prezradí stránka produktu.

Elephone Trunk. Smartfón, ktorý je určený skôr menej náročným používateľom, no so všetkými potrebnými funkciami.

Výrobca zvolil ako materiál tela polykarbonát, do ktorého osadil 5 palcový displej s HD rozlíšením a o ktorého pohon sa postará quad-core procesor Snapdragon 410 známeho výrobcu Qualcomm.

trunk

Už štandardom je 2 GB operačná pamäť RAM so 16 GB internou pamäťou s možnosťou rozšírenia o pamäťové karty. Dual SIM slot, 2100 mAh batéria alebo 8 MPix fotoaparát so softvérovým vylepšením na úrovni 13 MPix jednotiek a Android vo verzii 5.1 Lollipop. Ďalšie parametre a fotky nájdete na webe produktu.

Na záver si predajca everbuying.net pripravil malú mobilnú zaujímavosť. Ide o smartfón Elephone Q, ktorého hlavnou devízou je až extrémna kompaktnosť.

Smartfón má len 2,45 palcový IPS displej s rozlíšením 240 x 432 pixelov, poháňa ho dvojjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 512 MB operačná pamäť RAM a vo výbave je aj skromná, 4 GB interná pamäť.

elephoneQ

Tomuto doslova mini smartfónu nechýba aj 2 MPix zadná kamera, pochopiteľne slot na SIM kartu, ale aj GPS modul. Jeho váha je len 53 gramov (rozmery 9,0 x 4,3 x 1,15 cm,) a tak si ho kľudne môžete pripnúť napríklad na kľúče.

Elephone Q beží na plnohodnotnom Androide 4.4 KitKat, viac fotografií nájdete na karte produktu.

[table id=48 /]

Ako sme spomínali, výnimočná cena platí len v stredu a počas jednej hodiny, počnúc od 13:00 GMT t.j. 15:00 hod. nášho času.

Všetky zvýhodnené ceny pre spomínané smartfóny nájdete na stránke akcie nižšie.

Zobraziť zľavy Elephone