Úvod Operátori O2 O2 prináša neobmedzené volania a SMS už za 30 EUR a k...

O2 prináša neobmedzené volania a SMS už za 30 EUR a k tomu bonus na telefón

Tlačová správa

13

O2 mení počet voľných minút do všetkých sietí v rámci Zlatého O2 Paušálu. Z pôvodných 300 voľných minút si od zajtra všetci zákazníci budú môcť za rovnaký mesačný poplatok 30€ užívať neobmedzené volania do všetkých sietí nielen na Slovensku a v Česku, ale aj do celej EÚ.

O2 zároveň upravuje výšku bonusu pre nových zákazníkov na 216€, čí sa znižuje mesačná platba na 9 eur. Inými slovami, všetci existujúci zákazníci majú po novom bez akýchkoľvek poplatkov navyše Zlatý O2 Paušál s neobmedzenými volaniami, noví zákazníci si po novom môžu vybrať medzi tromi neobmedzenými O2 Paušálmi.

„Najnovšie si noví zákazníci môžu v O2 vybrať medzi tromi O2 Paušálmi so skutočne neobmedzenými volaniami a sms. Všetci existujúci zákazníci Zlatého O2 Paušálu sa môžu z neobmedzených volaní tešiť, bez toho aby museli čokoľvek urobiť, či platiť čokoľvek navyše. S bonusmi, ktoré sú najvyššie na trhu, si môžu navyše skombinovať hneď niekoľko zariadení a vybaviť tak napríklad aj celú rodinu,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Zlatý O2 Paušál s neobmedzenými volaniami!

Po novom má Zlatý O2 Paušál neobmedzené volania do všetkých sietí v SR a ČR a do celej EÚ, namiesto 300 minút volaní, SMS ostávajú samozrejme neobmedzené, objem dát je tiež bez zmeny. Úpravou prešla výška bonusu, teraz na 216 eur, čím sa znižuje mesačná platba za zariadenie na 9 eur. Existujúci zákazníci nebudú platiť nič navyše ani si nemusia nič aktivovať, o neobmedzených volaniach budú informovaní automaticky SMS. Nový Zlatý O2 Paušál  nie je kombinovateľný s ponukou „Mám to, máš to!“.

Zmena Zlatého O2 Paušálu

Súčasný Zlatý O2 Paušál Nový Zlatý O2 Paušál
Mesačný poplatok 30 € 30 €
Počet minút 300 min Neobmedzené volania do všetkých sietí v SR, ČR a do celej EÚ
Objem dát 1000 MB 1000 MB
Internet + 2000 MB / + 3€ 2000 MB / + 3€
SMS Neobmedzené Neobmedzené SMS do všetkých sietí v SR, ČR a do celej EÚ
HW Bonus / total 264 € 216 €
HW Bonus / mesiac 11 € 9 €

Notifikačné SMS

Súčasní zákazníci dostanú všeobecnú notifikačnú SMS, v ktorej sa dozvedia o zmene z 300 minút na neobmedzené volania. Informovaní budú aj o automatickom vypnutí hlasových balíčkov, nakoľko pri programe s neobmedzenými volaniami skutočne nie sú potrebné.

Najvyššie bonusy na zariadenia k Paušálu

V O2 si vďaka bezkonkurenčnému bonusu na zariadenia zákazník môže sám vybrať, na čo svoj bonus minie. Za cenový bonus, ktorý dostane každý k O2 Paušálu, si zákazník môže odniesť aj viacero smartfónov, tablet, hraciu konzolu, kameru, či fotoaparát. Záleží na zákazníkovi, aká kombinácia mu najviac vyhovuje. V súčasnom portfóliu sú aj vychytávky ako napríklad fotoaparát, ktorý tlačí fotky, či  „véčkový“ smartfón, ktorý na trhu už dlho chýbal. K novému Zlatému O2 Paušálu si s bonusom môžu zákazníci zakúpiť obľúbené zariadenia za skvelé ceny, ako napríklad Lenovo P70 alebo LG G4c za 2 Eur, Huawei P8 Lite za 9 Eur, či Samsung Galaxy A3 za 14e.

O2 Paušál a jednotlivé bonusy na zariadenia:

o2-zlavy

Ponuka zariadení k jednotlivým Paušálom:

o2-ponuka-pausalov

Tlačová správa