Každý deň si ľudia po celom svete urobia milióny a milióny selfie fotografií. Práve tomuto trendu sa začali prispôsobovať aj výrobcovia smartfónov, ktorým je aj ASUS s jeho zariadením ZenFone Selfie.

ASUS ZenFone Selfie je vybavený až 13 MPix predným fotoaparátom, ktorý sa teda postará o poriadne auto-fotografie. Okrem toho má smartfón 5,5 palcový Full HD displej, procesor Snapdragon 615, 2 GB pamäť RAM, 16/32 GB úložisko, rovnako aj 13 MPix zadný fotoaparát a 3000 mAh batériu.

Cena smartfónu sa pohybuje niekde okolo 320 dolárov, čo je veľmi slušné. ASUS sa rozhodol pri tomto zariadení poukázať na nebezpečenstvá selfie fotografovania.

ASUS určite nestrieľa vedľa, keďže nedávne informácie ukázali, že pri selfie fotografovaní zahynulo viac ľudí, ako pri útoku žraloka. Viac v minulom článku.

ASUS teda na sociálnej sieti Twitter varuje pred fotografovaním sa napríklad pomocou selfie sticku počas búrky, pri železnici, jazde na bicykli alebo…s medveďom.

Asus-ZenFone-Selfie

Samozrejme ide skôr o vtip, ako vážnu vec. Predsa len, mŕtvy zákazník si asi ďalší ASUS smartfón už nekúpi, a teda je potrebné ho varovať.