Úvod Operátori FunFón FunFón bude znižovať ceny za volania, SMS a MMS – o sume...

FunFón bude znižovať ceny za volania, SMS a MMS – o sume rozhodnú zákazníci

9
FunFón

Jeden z najstarších alternatívnych operátorov oslávi svoje v poradí už piate narodeniny naozaj netradičným spôsobom – znižovaním cien za ponúkané služby. Stačí iba, aby mal špeciálny príspevok na oficiálnej FB stránke čo najviac lajkov, komentárov a zdieľaní.

Týkať sa to má hovorov, ako aj krátkych textových správ vrátane MMS. O koľko sa teda súčasná suma 7 centov za minútu alebo jednu SMS pri predplatenej SIM karte FunFón Férovka zníži, bude záležať už iba od aktivity ľudí na sociálnej sieti Facebook počas troch najbližších dní (od 7. do 10. 10. 2015).

Digitálny operátor, patriaci pod Orange, tak zrejme reaguje na príchod nového hráča 4KA a jeho veľmi agresívnu cenovú politiku.

Počas uplynulých piatich rokov si FunFón sympatie svojich zákazníkov získal nielen vtipnou komunikáciou, ale aj odvážnymi ponukami a cenovo výhodnými službami. Pri príležitosti blížiacich sa narodenín sme sa preto rozhodli opäť vypočuť FunFónistov a splniť ich narodeninové želanie – v podobe ceny za vybrané služby, ktorú si sami navrhnú. Sami sme zvedaví, ako v našej výzve zabojujú, aby sme spoločne oslávili narodeniny naozaj vo veľkom štýle,“ vysvetľuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Špeciálny príspevok nájdete na tomto odkaze alebo nižše v článku.

Hej funfónisti, cena našich volaní a správ je teraz v našich rukách! Stačí Like (- 0,001 centa), Comment (- 0,002 centa)…

Posted by FunFón on 7. október 2015

 

Mechanika znižovania ceny je jednoduchá a bude prebiehať od 7.10. do 10.10. 2015. V tomto období FunFón zverejní na svojej facebookovej stránke príspevok, ktorý bude interaktívne reagovať na aktivitu fanúšikov na sociálnej sieti. Za každé „Páči sa mi/Like“ sa z aktuálnej sumy 7 centov odráta 0,001 centu, za komentár sa cena zníži o 0,002 centu a za každé zdieľanie tohto príspevku ľudia znížia sumu o 0,005“ uvádza sa v tlačovej správe. „Súčasťou aktivity na Facebooku je tiež súťaž, do ktorej budú automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja do „znižovacej výzvy“. Každý deň z nich operátor vyžrebuje 70 víťazov funfónovských cien.