Úvod Operátori FunFón Zákazníci rozhodli: FunFón znižuje ceny za volanie, SMS a MMS už na...

Zákazníci rozhodli: FunFón znižuje ceny za volanie, SMS a MMS už na 1 CENT!

4
FunFón

Najstarší alternatívny operátor FunFón, ktorý patrí pod Orange, zmení aktuálny cenník za svoje ponúkané telekomunikačné služby. Týka sa to hlasových hovorov či krátkych textových a mutlimediálnych správ do všetkých sietí v rámci SR.

Suma za jednu minútu telefonátu má pritom klesnúť až na neuveriteľný jeden jediný cent. To isté platí o SMS a MMS, ktorá zákazníka po novom vyjde taktiež iba na jeden cent.

Za tak razantnou zmenou stojí trojdňová oslava piatych narodenín, počas ktorej mali ľudia príležitosť lajkovať, komentovať a zdieľať špeciálny príspevok na sociálnej sieti Facebook. Keďže operátor už nedokáže ísť s cenovkou nižšie, výzvu predčasne ukončil po necelom dni od jej spustenia. Tá mala pôvodne trvať od 7. do 10. októbra.

Pri štarte výzvy sme dúfali, že sa s našimi zákazníkmi podarí za 72 hodín znížiť cenu služieb aspoň na polovicu a spoločne tak znova vytvoriť bezkonkurenčnú ponuku. Máme obrovskú radosť, že ľudia sa zmobilizovali, FunFónisti ukázali obrovskú silu a sumu potlačili za menej ako 24 hodín až na historicky najnižšiu hodnotu – 1 cent. A keďže nižšie ako 1 cent už ísť nevieme, pre veľký úspech sme znižovaciu kampaň ukončili predčasne. Sľub, samozrejme, dodržíme a želanie našich zákazníkov splníme. Novú službu predstavíme verejnosti už v najbližších dňoch,“ uviedla brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová v tlačovej správe.

Súčasťou aktivity na Facebooku bola tiež súťaž, do ktorej boli automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapojili do „znižovacej výzvy“. FunFónovské ceny napriek ukončeniu aktivity operátor fanúšikom na sociálnej sieti rozdelí.