Úvod Operátori FunFón FunFón a jeho nová ponuka ‚Centofka‘: Hovory, SMS aj MMS už od...

FunFón a jeho nová ponuka ‚Centofka‘: Hovory, SMS aj MMS už od jedného centu!

5
FunFón

To, čo bolo sľúbené, sa aj dodržalo – alternatívny mobilný operátor FunFón prichádza s veľkou narodeninovou ponukou, prostredníctvom ktorej bude zákazníkov stáť jedna minúta hovoru v rámci SR a do všetkých sietí iba jeden cent.

To isté samozrejme platí aj pre krátke textové správy či MMS. Akcia je časovo obmedzená na šesť mesiacov, pričom jej aktiváciu je možné zrealizovať do konca roka 2015. K dispozícii bude už od tejto soboty, teda od dňa 10. októbra.

Blížiace sa narodeniny chceme s našimi zákazníkmi a fanúšikmi osláviť naplno, preto sme im chceli pripraviť niečo výnimočné. Počas uplynulých piatich rokov sme prinášali odvážne a inovatívne ponuky, ktoré kopírovali potreby našich zákazníkov a Centofka je narodeninovým vyvrcholením tohto prístupu. Je vždy veľkou výzvou, ale zároveň i zážitkom, pripravovať novú ponuku v priamej spolupráci s našimi zákazníkmi,“ hovorí brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Ponuka, ktorú si zákazníci a fanúšikovia vyskladali pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní príspevku na Facebooku, už má svoj oficiálny názov aj podmienky. Centofku si môžu aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka ako výhodný balík v prípade, že majú aktívny kredit aspoň 10 eur.

Aktiváciou balíka Centofka zákazníkovi „rezervujeme“ kredit vo výške 10 eur, z ktorého sa budú sťahovať po 1 cente národné volania do všetkých sietí, národné SMS aj MMS do všetkých sietí, teda služby, ktorých cenu si vo výzve zákazníci sami znížili. Prakticky teda budú mať k dispozícii objem 1000 minút alebo 1000 SMS či 1000 MMS, alebo ich kombináciu v objeme celkovo 1000 jednotiek, za 10 eur.

Takto rezervovaný kredit balíka bude platný 30 dní. Po 30 dňoch sa balík zákazníkovi predĺži v prípade, že jeho štandardný aktívny kredit bude aspoň 10,“ uvádza sa ďalej v tlačovej správe operátora FunFón.