Populárny internetový obchod AMAZON, ktorý má svoje oddelenie aj s mobilnými aplikáciami a hrami, po dlhšom čase opäť prichádza s lákavou ponukou bezplatných aplikácií a hier.

Tie by nás za normálnych okolností stáli nemalé peniaze, AMAZON sa ich rozhodol sprístupniť pri príležitosti Halloweenu zadarmo. Spolu si môžeme stiahnuť až 33 rôznych titulov, ktoré by nás štandardne stáli aj niekoľko desiatok eur. Ponuka je ale časovo obmedzená, preto by ste so sťahovaním nemali váhať.

Len námatkovo spomenieme aplikácie ako AVG AntiVirus Pro, Splashtop Remote Desktop, Bridge Constructror či Runtastic Pro. Kompletný zoznam nájdete v →v tomto odkaze←, ktorý vás presmeruje priamo do Amazonu, alebo tiež v aplikácii Amazon Underground.

Amazon1

Ako sťahovať z Amazon Appstore?

Pre stiahnutie obsahu budete potrebovať aplikáciu Amazon Underground, ktorá sa však nenachádza v Google Play. Nainštalovať si ju budete musieť prostredníctvom inštalačného .apk súboru priamo z Amazonu.

Ten stiahnete z tohto odkazu, v nastaveniach smartfónu povoľte inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov a nainštalujete Amazon Appstore.
Následne sa prihlásite svojimi údajmi, poprípade si vytvoríte Amazon konto. Je to rýchle a jednoduché.